Κακά τα ψέματα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο που περιμένει τον νέο πρόεδρο, να χτίσει την μετά Μέσι ομάδα, αφού ο μεγάλος σούπερ σταρ της ομάδας μείνει δεν μείνει βρίσκεται στα τελευταια του χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Τα μέσα στην Ισπανία γράφουν ότι ο Αρτέτα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Μπαρτσελόνα. ΟΚ. Αλλά ποιου υποψήφιου […]

Κακά τα ψέματα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο που περιμένει τον νέο πρόεδρο, να χτίσει την μετά Μέσι ομάδα, αφού ο μεγάλος σούπερ σταρ της ομάδας μείνει δεν μείνει βρίσκεται στα τελευταια του χρόνια ως ποδοσφαιριστής.

Τα μέσα στην Ισπανία γράφουν ότι ο Αρτέτα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Μπαρτσελόνα. ΟΚ. Αλλά ποιου υποψήφιου προέδρου;  Ο Πεπ θέλει να δει τον μαθητή του να πηγαίνει στην μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης, και βάζει το χεράκι του όσο μπορεί, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Άλλωστε και στην Άρσεναλ δεν μας βγήκαν τα μάτια με όλα όσα έχουμε δει επί εποχής Αρτέτα.

Η Άρσεναλ ακολουθεί τον τρόπο παιχνιδιού του Πεπ Γκουανρτιόλα και πολύ λογικά, καθώς ο Αρτέτα δούλεψε για σχεδόν τρία χρόνια δίπλα στον Καταλανό, ως βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι!  Κατέκτησε έναν τίτλο την περασμένη σεζόν, το FA Cup.

Όπως αναφέρει το «Fichajes», ο Αρτέτα είναι στόχος των «μπλαουγκράνα», καθώς το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον σύλλογο παραμένει αβέβαιο! Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να έχει προτείνει στους Καταλανούς τον προπονητή της Άρσεναλ, είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

Μπορεί μια μέρα να τον δούμε. Αλλά πρώτα προέχει να αφήσει έργο στην Άρσεναλ και να φτιάξει πολύ καλό βιογραφικό. Μέχρι τότε, η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει για άλλη λύση…Ο Τσάβι έρχεται λένε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ