Ο Ριβάλντο είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του! Και οι γνώσεις του πάνω στην μπαλίτσα είναι τοπ επιπέδου. Έχει μεγάλη αξία η γνώμη του αφού από μπάλα καντάρια… Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. […]

Ο Ριβάλντο είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του! Και οι γνώσεις του πάνω στην μπαλίτσα είναι τοπ επιπέδου. Έχει μεγάλη αξία η γνώμη του αφού από μπάλα καντάρια…

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Μίλησε για την περίπτωση μεταγραφής του Μέσι στην Σίτι

«Ο Γκουαρντιόλα έχει φτιάξει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τρέχοντας ένα σερί 19 συνεχόμενων νικών και τα πάνε καλά σε εγχώριο και μη, επίπεδο. Η Σίτι είναι ένας πολύ πλούσιος σύλλογος, πράγμα που τους επιτρέπει να παίρνουν τους καλύτερους παίχτες, γι’ αυτό πιστεύω πως θα ήταν ένας εξαιρετικός προορισμός για τον Μέσι, αν έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία της συνεργασίας του με τον Πεπ στο παρελθόν, είναι σαφές πως μια επανένωση θα έκανε την Σίτι δυνατότερη. Για την ακρίβεια, θα τους καθιστούσε φαβορί σε όποια διοργάνωση συμμετέχουν», ανέφερε ο Ριβάλντο.

Προφητικές οι δηλώσεις του πριν 3 μήνες για την φετινή κατάσταση της ομάδας του Κούμαν;

«Με λυπεί η κατάσταση της Μπαρτσελόνα. Δεν πιστεύω πως έχουν χαρακτήρα αλλά ούτε τις δυνατότητες για να παλέψουν και να κατακτήσουν το Champions League. Δεν το βλέπω να γίνεται φέτος…Πολλά μπορούν να αλλάξουν πάντως. Αν καταφέρουν να κερδίσουν κάποιον δυνατό αντίπαλο στους «16» τότε ίσως να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας και να αλλάξουν τα πάντα».

Ο 48χρονος πλέον Ριβάλντο προέβλεψε ότι η Μπάρτσα θα υποφέρει χωρίς Σουάρες σε ματς του Champions League ή απαιτητικά παιχνίδια, «γιατί εξακολουθεί να έχει ομαδάρα (;), αλλά θα της λείψει πάρα πολύ στο Champions League ή σε πολύ σκληρά ματς κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο, Σεβίλλη…».

Για την διαφαινόμενη αλλαγή διοίκησης, επισήμανε ότι «αν αυτή είναι η λύση, ας γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», ενώ για το μέχρι τώρα έργο του Ρόναλντ Κούμαν συμπλήρωσε πως «αρχικά μαζί του, πίστευα ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει δείξει. ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ