Ο Ντείβιντ Μπέκαμ ξέρει όσο λίγοι να μεταφράζει το όνομα του στον χώρο του ποδόσφαιρο σε χρήμα και μάλιστα τρελό. Στα 45 του βγάζει περισσότερα από την χρυσοφόρα συμφωνία του να είναι το πρόσωπο του παιχνιδιού FIFA 21. Μόδα, lifestyle, τατουάζ, χτενίσματα, «χρυσά» συμβόλαια όχι μόνο με ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά και με χορηγούς, συμμετοχή σε […]

Ο Ντείβιντ Μπέκαμ ξέρει όσο λίγοι να μεταφράζει το όνομα του στον χώρο του ποδόσφαιρο σε χρήμα και μάλιστα τρελό. Στα 45 του βγάζει περισσότερα από την χρυσοφόρα συμφωνία του να είναι το πρόσωπο του παιχνιδιού FIFA 21.

Μόδα, lifestyle, τατουάζ, χτενίσματα, «χρυσά» συμβόλαια όχι μόνο με ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά και με χορηγούς, συμμετοχή σε διαφημιστικά και σε ταινίες. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ήταν μόνο αυτά στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, στη Μίλαν και στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αγωνίστηκε για τη χαρά του ποδοσφαίρου χαρίζοντας τα χρήματα του συμβολαίου του για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κατέκτησε τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων και αγωνίστηκε 115 φορές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Πουλάει το όνομα του και μάλιστα πολύ ακριβά ο Μπέκαμ αφού με την συμφωνία του όπως μας λέει η εφημερίδα Mirror o πρώην captain της Εθνικής Αγγλίας και θρυλική μορφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαιάμι στην Αμερική, θα κερδίσει ακόμα 44,86 εκ ευρώ στους λογαριασμούς του. 

Απλά γιατί συμφώνησε να είναι στο ποδόσφαιρο των ES SPORTS για τρία χρόνια ως χαρακτήρας του παιχνιδιού FIFA 21.Εμφανίζεται επίσης στο εξώφυλλο αλλά στην δική του “έκδοση Μπέκαμ”, αφού το κεντρικό εξώφυλλο το έχει καπαρώσει ο Κιλιάν Μπαπέ. 

Βάση αυτής της συμφωνίας βγάζει κάθε εβδομάδα 287.121 ευρώ και συνολικά θα πάρει 44,86 εκ ευρώ, και θα προστεθούν στα 380 εκ ευρώ που ανέρχεται η προσωπική του περιουσία.

Απλά για την ιστορία στο 2000 ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ κέρδισε εβδομαδιαίως 112.000 περίπου και τώρα χωρίς να παίζει 287.000.

Όχι και άσχημα Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ