Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε… ευκαιρία για να αλλάξει look, συνάμα με τη νέα του περιπέτεια στην Ίντερ Μαϊάμι, όπου αγωνίζεται. Καραφλός έγινε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και… του πάει αρκετά το νέο κούρεμα, όπως θα δείτε κι εσείς. Ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζεται ως γνωστόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (ομάδα της MLS). Ο 32χρονος […]

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε… ευκαιρία για να αλλάξει look, συνάμα με τη νέα του περιπέτεια στην Ίντερ Μαϊάμι, όπου αγωνίζεται.

Καραφλός έγινε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και… του πάει αρκετά το νέο κούρεμα, όπως θα δείτε κι εσείς. Ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι αγωνίζεται ως γνωστόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (ομάδα της MLS).

Ο 32χρονος επιθετικός άλλωστε, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2022 και θα κοσμεί τα γήπεδα της Αμερικής.

Η εν λόγω ομάδα ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έπεισε τον Αργεντίνο παίκτη να κάνει το… υπερατλαντικό ταξίδι.

Η περιπέτεια λοιπόν στην Ίντερ Μαϊάμι αποτέλεσε και το καλύτερο timing για μια αλλαγή, καθώς από τα μακριά μαλλιά και τη στέκα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αστέρας της ομάδας έγινε καραφλός.

Μάλιστα, η «αποκάλυψη» έγινε σε προπόνηση της ομάδας, καθώς ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες στο twitter.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη γίνει viral, καθώς ο κόσμος και οι φίλαθλοι που τον λατρεύουν, τον είχαν συνηθίσει διαφορετικό.

Δείτε παρακάτω σχετική φωτογραφία του ίδιου:

https://twitter.com/lovefootballng/status/1367077608056377345

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ