Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαττσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και άλωσε το Σαν Μαμές, μετά από τρία χρόνια. Στην 3η θέση και στο -7 από την Ατλέτικο που έχει και δύο […]

Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαττσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και άλωσε το Σαν Μαμές, μετά από τρία χρόνια.

Στην 3η θέση και στο -7 από την Ατλέτικο που έχει και δύο αγώνες λιγότερους. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, παρέμειναν στην 9η θέση με 21 βαθμούς.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 2 – 3

Οι Καταλανοί αγχώθηκαν στο τέλος, αλλά έκαναν το καθήκον τους. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν επικράτησε (2-3) της Αθλέτικ Μπιλμπάο και… ανασαίνει ξανά. Βεβαίως, μεγάλο ρόλο στην επιτυχία των Μπλαουγκράνα έπαιξε ο Λιονέλ Μέσι, που είχε μεγάλα κέφια.

Έχοντας τον Μέσι σε εξαιρετική βραδιά, η Μπαρτσελόνα πήρε το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Athletic Bilbao 2-3 Barcelona: Messi scores twice to spoil Marcelino debut

Η Αθλέτικ, πάντως, ήταν εκείνη που μπήκε… διαολεμένα στην αναμέτρηση

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Γουίλιαμς, αιφνιδιάζοντας την Μπαρτσελόνα, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο επιθετικός των Βάσκων εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και εξέθεσε την άμυνα της Μπάρτσα.

Οι «Μπλαουγκράνα» πείσμωσαν και κατάφεραν να φέρουν…τούμπα το παιχνίδι, έπειτα από χαμένες ευκαιρίες του Ντεμπελέ και του Ντεστ. Ειδικότερα, ο Πέντρι έκανε το 1-1 μόλις στο 14ο λεπτό, σε κενή εστία, έπειτα από ασίστ του Ντε Γιονγκ.

Η ανατροπή σημειώθηκε στο 38ο λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία του Πέδρι με τον Μέσι, με τον Αργεντινό να πλασάρει υποδειγματικά για το 1-2.

Στην επόμενη φάση ο σταρ των φιλοξενούμενων ευστόχησε με τρομερή εκτέλεση, μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας το 1-3 στο 62ο λεπτό.

Στο 71ο λεπτό μάλιστα και πάλι ο Μέσι είχε και δεύτερο δοκάρι, με τον έμπειρο επιθετικό να μην καταφέρνει να σημειώσει το χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν προς το τέλος να «επιστρέψουν», στο 90′ ο Μουνιαΐν μείωσε σε 3-2, αλλά μέχρι εκεί ήταν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ