Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί και εκεί που είχαμε καραφαβορί την Σίτι ως τον επόμενο σταθμό του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ξαφνικά λίγο το ψηστήρι του Νειμάρ, η είδηση που έσκασε από το εμπορικό τμήμα της Παρί, αλλά και το “Canal+” αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του άρχισαν μαθήματα γαλλικών και θεωρεί […]

Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί και εκεί που είχαμε καραφαβορί την Σίτι ως τον επόμενο σταθμό του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ξαφνικά λίγο το ψηστήρι του Νειμάρ, η είδηση που έσκασε από το εμπορικό τμήμα της Παρί, αλλά και το “Canal+” αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του άρχισαν μαθήματα γαλλικών και θεωρεί πως ο Αργεντινός έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αφήσει την Μπαρτσελόνα για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν έχουμε στην Παρί Μεσι – Νειμάρ – Μπαπε μιλάμε για την νέα δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και όπως όλα δείχνουν είμαστε πολύ κοντά.

Σιγά σιγά στην Μπαρτσελόνα καταλαβαίνουν την δυσκολία να παραμείνει ο Μέσι στην ομάδα, και μάλιστα με την ομάδα σε τέτοια δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Με την οικονομική αβεβαιότητα και διοικητική ανασφάλεια που ταλανίζει το σύλλογο όλα δείχνουν πως ο “Pulga” θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες για να κλείσει την καριέρα του και αυτή τη στιγμή η ομάδα που δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά σε σύγκριση με τις άλλες ενδιαφερόμενες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τεχνικός διευθυντής της, Λεονάρντο, ξεκαθάρισε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως η ομάδα του παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με τον Αργεντινό και πως τον έχει πάντα στη λίστα της ενώ την Τετάρτη (27/1) ήρθε μία αποκάλυψη από γαλλικό μέσο να δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες στους οπαδούς των Παριζιάνων.

Όπως αναφέρει το “Canal+”, τόσο ο Μέσι όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έχουν αρχίσει μαθήματα γαλλικών, κάτι που δείχνει πως ο εξάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει πάρει την απόφασή του να αφήσει την “Μπάρτσα” και να επιλέξει την Παρί του συμπατριώτη του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Lionel Messi: "Neymar can't wait to come back to FC Barcelona!" | Oh My Goal - YouTube

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για την μεταγραφή του σούπερ σταρ της Βαρκελώνης Λιονέλ Μέσι και έδωσαν ειδικές οδηγίες στις μπουτίκ της ομάδας  – σύμφωνα με το Football Transfers. Οι Γάλλοι πρωταθλητές έδωσαν εντολή στο εμπορικό τμήμα της ομάδας, να αρχίσουν να προετοιμάζονται για μια τεράστια ποσότητα πωλήσεων με εμφανίσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς γίνονται όλο και πιο σίγουροι ότι θα κερδίσουν τον αγώνα για την μεταγραφή του. 

Το άλλοτε δίπτυχο του «MSN» στους Μπλαουγκράνα διατηρεί άριστες σχέσεις και τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος σταρ προσπαθεί να «ψήσει», μάλιστα, τον Αργεντίνο να μετακομίσει στην Πόλη του Φωτός το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να αφήσει την “Μπάρτσα” και συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και συγκεκριμένα την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε ο σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας 

“Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ και πάλι με τον Μέσι. Είναι φανταστικός παίκτης και έχουμε πολύ καλή σχέση μέχρι και σήμερα. Δεν αποκλείεται να του πω στο μέλλον να έρθει και εκείνος στην Παρί”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ