Τέτοιο συμβόλαιο είναι τρελό να το αντέξει οποιαδήποτε ομάδα. Πως η σημερινή Μπαρτσελόνα να μπορέσει να συνεχίσει να πληρώνει αυτές τις αμοιβές. Πολλοί θα πουν ότι τα έχει βγάλει τα χρήματα του ο Μέσι. Οκ. Αλλά η Μπαρτσελόνα τί έβγαλε τελικά; Το συμβόλαιο του Μέσι προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά! Απίστευτες αμοιβές! Το σήριαλ με τον Μέσι […]

Τέτοιο συμβόλαιο είναι τρελό να το αντέξει οποιαδήποτε ομάδα. Πως η σημερινή Μπαρτσελόνα να μπορέσει να συνεχίσει να πληρώνει αυτές τις αμοιβές. Πολλοί θα πουν ότι τα έχει βγάλει τα χρήματα του ο Μέσι. Οκ. Αλλά η Μπαρτσελόνα τί έβγαλε τελικά;

Το συμβόλαιο του Μέσι προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά! Απίστευτες αμοιβές!

Το σήριαλ με τον Μέσι καλά κρατεί και εκεί που είχαμε καραφαβορί την Σίτι ως τον επόμενο σταθμό του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ξαφνικά λίγο το ψηστήρι του Νειμάρ, η είδηση που έσκασε από το εμπορικό τμήμα της Παρί, αλλά και το “Canal+” αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του άρχισαν μαθήματα γαλλικών και θεωρεί πως ο Αργεντινός έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αφήσει την Μπαρτσελόνα για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του είναι μια ολόκληρη ομάδα.

Σιγά σιγά στην Μπαρτσελόνα καταλαβαίνουν την δυσκολία να παραμείνει ο Μέσι στην ομάδα, και μάλιστα με την ομάδα σε τέτοια δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Τι είπε ο Μπαρτομέου για την υπόθεση

Είνα φυσικό ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, να θεωρείται ένας από τους «ύποπτους» για τη διαρροή του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι στον Τύπο και συγκεκριμένα στην εφημερίδα El Mundo.

Ο πρώην αξιωματούχος είναι από τα ελάχιστα άτομα που είχαν πρόσβαση σε αυτό το έγγραφο, για το οποίο υπήρχε ρήτρα εμπιστευτικότητας, όμως με δηλώσεις του στο Esport3 αρνήθηκε πως είχε ανάμειξη.

«Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, είναι εντελώς παράνομο να παρουσιάζονται επαγγελματικά συμβόλαια. Η συζήτηση στην τηλεόραση και η κατηγορία είναι εύκολη, αλλά δεν αστειευόμαστε γιατί αυτή η ιστορία θα τελειώσει στο δικαστήριο», υπογράμμισε.

Budweiser limited edition bottles celebrate Lionel Messi goal milestone

«Πάντως, ο Λιονέλ αξίζει αυτά που κερδίζει, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για τους χορηγούς που φέρνει. Χωρίς την πανδημία, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πληρώσει χωρίς πρόβλημα αυτά τα χρήματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας, για την τετραετία 2017-2021 ο Μέσι θα εισπράξει το μυθικό ποσό των 555.237.619 ευρώ. Όταν όμως η παρουσία του στο σύλλογο αποφέρει το 1/3 των εσόδων της Μπαρτσελόνα, άξιος ο μισθός του…

Πόσα βγάζει η Μπαρτσελόνα από τον Μέσι;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του, ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων «EFE»δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Ο Μέσι φέρνει περισσότερα από όσα πληρώνεται. Και πιο συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα από τις πωλήσεις σε φανέλες αλλά και τους χορηγούς που είνια με την Μπάρτσα εξαιτίας του Αργεντίνου σούπερ σταρ εισπράττει περίπου 250 με 300 εκ τον χρόνο. Αντίστοιχα πληρώνει τον Μέσι με περίπου 140 εκ τον χρόνο. Μένουν 100 εκ στην ομάδα. 

Δεν είναι άσχημα, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ