Πολλοί θα πουν ότι ο Μέσι δεν έχει ανάγκη να ζηλέψει τίποτα από άλλους ποδοσφαιριστές, και πόσο μάλλον με παίχτες του ποδοσφαίρου που δεν είναι στην τοπ κατηγορία. Αλλά στον χθεσινό αγώνα με την Έλτσε αυτό που ζήτησε ο Μέσι από τον τερματοφύλακα της τον έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό! Μια πολύ όμορφη […]

Πολλοί θα πουν ότι ο Μέσι δεν έχει ανάγκη να ζηλέψει τίποτα από άλλους ποδοσφαιριστές, και πόσο μάλλον με παίχτες του ποδοσφαίρου που δεν είναι στην τοπ κατηγορία. Αλλά στον χθεσινό αγώνα με την Έλτσε αυτό που ζήτησε ο Μέσι από τον τερματοφύλακα της τον έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Μια πολύ όμορφη στιγμή είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον Έντγκαρ Μπαντία μετά τη λήξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε, όπου οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-0 την Τετάρτη.

Ο Μέσι πρωταγωνίστησε και πάλι σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στον Μπαντία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αργεντινός άσος πήγε στον γκολκίπερ της Έλτσε και αντάλλαξαν φανέλες με τον 29χρονο τερματοφύλακα.

Ο Καταλανός γκολκίπερ φάνηκε πραγματικά σοκαρισμένος με το αίτημα του Αργεντινού άσου και του την έδωσε, με τον Μέσι να χαμογελάει με την αμηχανία του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ