Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά οι πιο φανατικοί είναι τα βλαστάρια του. Μιλάμε για τους γιους του που δεν χάνουν αγώνα του, μπαμπά τους. Σήμερα μάλιστα ο Ματέο Μέσι πανηγύρισε έξαλα την γκολάρα με απευθείας φάουλ του πατέρα του. Αν και τον κατηγορούν ότι έχει πανηγυρίσει […]

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά οι πιο φανατικοί είναι τα βλαστάρια του. Μιλάμε για τους γιους του που δεν χάνουν αγώνα του, μπαμπά τους. Σήμερα μάλιστα ο Ματέο Μέσι πανηγύρισε έξαλα την γκολάρα με απευθείας φάουλ του πατέρα του. Αν και τον κατηγορούν ότι έχει πανηγυρίσει λίγα γκολ του πατέρα του, σήμερα έδωσε απαντήσεις.

https://twitter.com/FTTV2O/status/1347971135510556672

Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαττσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και μετά τις νίκες με Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο σειρά πήρε η Γρανάδα. Τρία συνεχόμενα «τρίποντα» και μάλιστα σε παιχνίδια εκτός έδρας. 4 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια για τον Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός σταρ ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Liga: Granada-Barça 0-4, Messi and Griezmann score twice - Ruetir

Αφού έκανε το 2-0 κι έφτασε τα 10 γκολ στη La Liga για 15η σερί σεζόν, ο υπέροχος Λίο θύμισε σε όλους την τέχνη του στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Με ένα εκπληκτικό, συρτό χτύπημα στην κλειστή γωνία του Σίλβα, ο Αργεντίνος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και σκόραρε ξανά με φάουλ εκτός έδρας έπειτα από τον Απρίλιο του 2019. Παράλληλα, ξεπέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Χεράρδ Μορένο, με το 11ο φετινό του τέρμα.

Η λατρεία των γιων του Λιονέλ Μέσι στον σούπερ μπαμπά τους είναι μεγάλη και την δείχνουν χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, ο μεγαλύτερος από τους τρεις Μέσι junior, Ματέο, «τρελάθηκε» με τη γκολάρα που έβαλε ο πατέρας του με απευθείας φάουλ και ξέσπασε σε τρελούς πανηγυρισμούς μπροστά στην κάμερα της μητέρας του, Αντονέλα.

Ο πιτσιρικάς είχε καρφωθεί μπροστά από την τηλεόραση, χαζεύοντας το replay από την πανέξυπνη εκτέλεση του Λίο και με το που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα πηδάει από τη χαρά του και συμπαρασύρει μαζί του και τον αδελφό του, Τσίρο.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ