Η Μπαρτσελόνα κρατούσε μία άνετη νίκη μέχρι το 88ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Λανγκλέ υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Κάντιθ να ισοφαρίσει 1-1 και να φύγει αήττητη από το Καμπ Νόου. Μέσα σε δέκα ημέρες, η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε ουσιαστικά όλους τους στόχους που είχε (;) τη φετινή σεζόν. Στο Κύπελλο, χρειάζεται […]

Η Μπαρτσελόνα κρατούσε μία άνετη νίκη μέχρι το 88ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Λανγκλέ υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Κάντιθ να ισοφαρίσει 1-1 και να φύγει αήττητη από το Καμπ Νόου.

Μέσα σε δέκα ημέρες, η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε ουσιαστικά όλους τους στόχους που είχε (;) τη φετινή σεζόν. Στο Κύπελλο, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό από την Σεβίλλη, στο Champions League τα πάντα τελείωσαν με το 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν και στο πρωτάθλημα, παρά τις «γκέλες» της Ατλέτικο Μαδρίτης, απέτυχε να πλησιάσει τους Ροχιμπλάνκος.

Σε μέγα «κάζο» υπέπεσε χθες το απόγευμα η Μπαρτσελόνα, καθώς η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν κατάφερε να λυγίσει εντός έδρας τη νεοφώτιστη Κάντιθ, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ένα πέναλτι που η Κάντιθ κέρδισε από την απερισκεψία του Κλεμάν Λανγκλέ. Ο Γάλλος στόπερ των «μπλαουγκράνα» ήταν ο μοιραίος της αναμέτρησης, καθώς από δικό του παιδικό φάουλ, η Κάντιθ κατάφερε να σκοράρει από τα έντεκα βήματα και να φύγει με έναν βαθμό από το «Καμπ Νόου».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λανγκλέ πιάστηκε από τις κάμερες να κλαίει και να αποχωρεί δακρυσμένος από το γήπεδο, γνωρίζοντας για το μεγάλο λάθος που έκανε, με το οποίο στέρησε από την ομάδα του δύο πολύτιμους βαθμούς να πλησιάσει την κορυφή…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ