Στον χθεσινό αγώνα Άστον Βίλα – Λίβερπουλ αυτό που κρατήσαμε ήταν το αστείο αλλά και όμορφο περιστατικό μεταξύ του 17χρονου Λουις Μπάρι της γηπεδούχου και του Βραζιλιάνου Χαφ Φαμπίνιο της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Λίβερπουλ που καθάρισε άνετα με 4-1 τους «πιτσιρικάδες» της Άστον Βίλα. Δύο γκολ […]

Στον χθεσινό αγώνα Άστον Βίλα – Λίβερπουλ αυτό που κρατήσαμε ήταν το αστείο αλλά και όμορφο περιστατικό μεταξύ του 17χρονου Λουις Μπάρι της γηπεδούχου και του Βραζιλιάνου Χαφ Φαμπίνιο της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Λίβερπουλ που καθάρισε άνετα με 4-1 τους «πιτσιρικάδες» της Άστον Βίλα. Δύο γκολ ο Μανέ και από ένα πέτυχαν Σαλάχ και Βαϊνάλντουμ. Ο Μαρκ Ντιλέινι παρέταξε ομάδα ανάγκης στο ματς Κυπέλλου με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ-23 λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που πλήττουν την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε από αυτούς, δεν είχαν γεννηθεί καν όταν ο Μίλνερ έκανε το ντεμπούτο του σε ματς Κυπέλλου Αγγλίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ το 2003 κόντρα στη Λιντς.

Αυτό που ξεχώρισε από τον χθεσινό αγώνα ήταν το σκηνικό με το Λουις Μπάρι και τον Φαμπίνιο.  Ο 17χρονος παίχτης της Άστον Βίλα αναμφίβολα θα θυμάται το ματς για όλη του τη ζωή. Σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα του και δεν είναι λίγο πράγμα στην ηλικία του να σκοράρει εναντίον της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ήταν τόσο ενθουσιασμένος που κατευθύνθηκε προς τον Φαμπίνιο για να ανταλλάξουν φανέλες. Βλέποντας την σκηνή ένα μέλος από την ομάδα της Άστον Βίλα είπε στον Μπάρι ότι δεν έπρεπε να δώσει την φανέλα του από την πρώτη του συμμετοχή και το πρώτο γκολ, και θα έπρεπε να την κρατήσει ως ενθύμιο. Αμέσως ο μικρός που το ξανασκέφτηκε έτρεξε να προλάβει τον Φαμπίνιο, και του ζήτησε πίσω την φανέλα του.

Ο Βραζιλιάνος χαφ φυσικά του την επέστρεψε πίσω και μάλιστα άφησε τον Μπάρι να κρατήσει τη δική του φανέλα, αφού κατάλαβε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάνει λάθος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ