Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να γράφει μια λαμπρή ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας μεγάλος νικητής, ακριβώς όπως και ο τίτλος του βιβλίου του. Ένα βιβλίο που θα το λατρέψεις και θα διαβάσεις σίγουρα πάνω μια φορά! Το ταξίδι από την παιδική του ηλικία μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ […]

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να γράφει μια λαμπρή ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας μεγάλος νικητής, ακριβώς όπως και ο τίτλος του βιβλίου του. Ένα βιβλίο που θα το λατρέψεις και θα διαβάσεις σίγουρα πάνω μια φορά!

Το ταξίδι από την παιδική του ηλικία μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ είναι καταιγιστικό επειδή διαθέτει πολλές πληροφορίες και δεν είναι απλά μια αφήγηση μέσα στον χρόνο. Η παιδική του ηλικία, τα χρόνια του ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, οι άνθρωποι που τον επηρέασαν και καθόρισαν τον τρόπο σκέψης του δένουν γλυκά μέσα από τις ιστορίες που αποκαλύπτει το βιβλίο.

Ο Raphael Honigstein μίλησε με τους παιδικούς φίλους του Γιούργκεν Κλοπ, με μέλη της οικογένειας του, με συμπαίκτες και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του και έφτιαξε ένα ιδιαίτερο βιβλίο που σε γεμίζει εικόνες από κάθε κομμάτι της ζωής του Γιούργκεν Κλοπ.

Για να μάθουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να «νικάμε» σε όλα. Δεν είναι υποχρεωτικό να νικάμε! Για να μάθουμε ότι και οι ήττες είναι φυσιολογικές, είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής μας. Και να μην σκύβουμε το κεφάλι ειδικά αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ναι, θα απογοητευτούμε: αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε, να το «χωνέψουμε», να συνειδητοποιήσουμε πως είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Όμως είναι η επιμονή, η «τρέλα», η αγάπη γι’ αυτό που καταπιανόμαστε τα στοιχεία εκείνα που μας οδηγούν πάλι στον ορθό δρόμο. Αυτός ο δρόμος δεν είναι η νίκη! Είναι η απόλαυση αυτού που κάνουμε.

Οι 468 σελίδες του βιβλίου που προλογίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και έχει μεταφράσει ο Γιώτης Παναγιωτάς θα σας κάνουν ποδοσφαιρικά σοφότερους και θα σας ταξιδέψουν στις γωνιές που καθόρισαν τον άνθρωπο και το προπονητή Γιούργκεν Κλοπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ