Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του είπε ότι δεν μπήκε σε διαδικασία να κριτικάρει την απόφαση του Μο Σαλάχ να πάει στον γάμο του αδερφού του χωρίς κανένα μέτρο προστασίας μες αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός στον κορονοιό. Δεν αποκάλυψε ότι είπε με τον Αιγύπτιο και δεν θέλησε να μεγαλώσει το ήδη προβεβλημένο […]

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του είπε ότι δεν μπήκε σε διαδικασία να κριτικάρει την απόφαση του Μο Σαλάχ να πάει στον γάμο του αδερφού του χωρίς κανένα μέτρο προστασίας μες αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός στον κορονοιό. Δεν αποκάλυψε ότι είπε με τον Αιγύπτιο και δεν θέλησε να μεγαλώσει το ήδη προβεβλημένο θέμα.

 Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε πάει στην Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα είχε και τον γάμο του αδερφού του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να είναι ανάμεσα σε αρκετό κόσμο σε κοντινές αποστάσεις, να χορεύει και όλα αυτά χωρίς μάσκα και χωρίς να κρατάει κάποιες αποστάσεις ασφάλειας. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό…

Ο Γερμανός τεχνικός με τα τόσα πολλά, προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του το τελευταίο που ήθελε ήταν το άσχημο νέο ότι βρέθηκε θετικός ο Μο. Στην συνέντευξη που έδωσε απέφυγε να μπει στο καυτό θέμα, αλλά είναι δεδομένο ότι είναι ενοχλημένος. 

“Ο Μο επέστρεψε σήμερα. Όσον αφορά το κομμάτι της υγείας του είναι καλά και δεν έχει συμπτώματα. Όσον αφορά το άλλο κομμάτι (ότι πήγε στο γάμο του αδερφού του) δεν υπάρχει τίποτα απολύτως να πω δημόσια.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήμουν στη Γερμανία το καλοκαίρι, όταν ένας φίλος μου μετέφερε το πάρτι γενεθλίων του, γιατί ήξερε ότι επέστρεψα. Είχε καλέσει πενήντα άτομα, αλλά αποφάσισα την τελευταία στιγμή να μην πάω. Ήταν μόνο ένα πάρτι γενεθλίων και επιτρεπόταν στη Γερμανία εκείνη την περίοδο. Ήταν σε εξωτερικό χώρο, αλλά δεν πήγα. Αυτή είναι μόνο μία κατάσταση. Σε άλλες χώρες υπάρχει μεγαλύτερη κοινωνική πίεση.

Ο γάμος ενός αδελφού είναι μια πολύ ξεχωριστή περίσταση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι παίκτες μας είναι απίστευτα πειθαρχημένοι. Γνωρίζουν πραγματικά για την κατάσταση. Μερικές φορές όμως, δεν λειτουργεί και κάτι συμβαίνει. Τώρα βρισκόμαστε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς μεταξύ εμού και του Μο, και τα έχουμε ήδη λύσει. Τα πράγματα είναι καλά”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι