Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ έχασε τη μητέρα του, Ελίζαμπεθ. Αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του που έγινε την Τρίτη στη Γερμανία. «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Ελίζαμπεθ Κλοπ, μητέρα του προπονητή της […]

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ έχασε τη μητέρα του, Ελίζαμπεθ. Αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του που έγινε την Τρίτη στη Γερμανία.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Ελίζαμπεθ Κλοπ, μητέρα του προπονητή της Λίβερπουλ. Ο κόουτς των «κόκκινων» μάλιστα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Γερμανία και να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία.

«Σήμαινε τα πάντα για εμένα. Ήταν μητέρα με όλη τη σημασία της λέξης. Ως καλός χριστιανός ξέρω πως τώρα θα είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Το γεγονός πως δεν μπορώ να είμαι στην κηδεία της είναι λόγω των δύσκολων συνθηκών αλλά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ταξιδέψω στη Γερμανία» τόνισε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία, ο Γιούργκεν Κλοπ τελευταία φορά που είχε ταξιδέψει στη χώρα του και είχε δει τη μητέρα του από κοντά ήταν πριν από έναν χρόνο περίπου.

Έκτοτε και λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Γερμανία και να δει από κοντά τη μητέρα του.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας, έχοντας δυο μεγαλύτερες αδερφές, τη Στέφανι και την Ιζόλντε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ