Πολλοί θα πουν ότι τα έχει βγάλει τα χρήματα του ο Μέσι, αλλά αν είσαι ανήσυχο πνεύμα το ψάχνεις περισσότερο. Ο Λιονέλ λοιπόν αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος για την εποχή που θα έχει σταματήσει την ενεργό δράση και το ρίχνει στην νυχτερινή διασκέδαση. Και μάλιστα το μέρος που βρήκε είναι κοντά στο εστιατόριο του […]

Πολλοί θα πουν ότι τα έχει βγάλει τα χρήματα του ο Μέσι, αλλά αν είσαι ανήσυχο πνεύμα το ψάχνεις περισσότερο. Ο Λιονέλ λοιπόν αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος για την εποχή που θα έχει σταματήσει την ενεργό δράση και το ρίχνει στην νυχτερινή διασκέδαση. Και μάλιστα το μέρος που βρήκε είναι κοντά στο εστιατόριο του κολλητού του φίλου Σουάρες.

Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, μιας και λήγει το συμβόλαιό του, ο Λιονέλ Μέσι δεν κόβει τους δεσμούς του με τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο 33χρονος σούπερ σταρ ακολουθεί τα βήματα του φίλου του Λουίς Σουάρες και χτίζει ένα μπαρ, πολύ κοντά στο ρεστοράν που διατηρεί ο Ουρουγουανός πρώην συμπαίκτης του.

Ο Σουάρες το 2017 άνοιξε το «Chalito» ένα μοδάτο ρεστοράν στη συνοικία του Κάστελντεφελς, που είναι ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Βαρκελώνης.

Η Sun δημοσιεύει φωτογραφίες από μια έκταση που χτίζεται και φέρεται να είναι το νέο μαγαζί του Μέσι.

Ο Αργεντινός μένει στην εν λόγω συνοικία από το 2009 και το 2014 πήγε εκεί και ο Σουάρες, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οπότε και έφυγε από την Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ