Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα, Τιάγκο Σίλβα, η Εθνική Αγγλίας και αρκετοί που μας ξεφεύγουν.

Η σειρά του ποδοσφαιριστή της Borussia Dortmund, Emre Can, να παρελάσει στις παραλίες του νησιού.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έφτασε με την πανέμορφη σύζυγο του, και θα πρέπει να την γουστάρει πολύ, αφού τα μάτια του, ήταν καρφωμένα πάνω της. Λογικά φάνηκε και λίγο ζηλιάρης.

Αλλά αυτή που είναι σίγουρα ζηλιάρα είναι μια νέα άφιξη στο Κυκλαδίτικο νησί. Μιλάμε για την Ιταλίδα ηθοποιό Ana Safroncik! Το μέλι πήγε σύννεφο στις ξαπλώστρες γνωστού beach bar όπου χαλάρωσαν, στην αμμουδιά παντού! Αλλά και μέσα στην θάλασσα του έδωσαν και κατάλαβε. Κακίες.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι λέμε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ