Στα μαλακά έπεσε ο Λιονέλ Μέσι για την μπουνιά που έριξε στο Σούερ Καπ, αφού ο διαιτητής δεν τον έκαψε με την έκθεση του, και έτσι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον αγώνα στις 31 Ιανουαρίου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο […]

Στα μαλακά έπεσε ο Λιονέλ Μέσι για την μπουνιά που έριξε στο Σούερ Καπ, αφού ο διαιτητής δεν τον έκαψε με την έκθεση του, και έτσι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον αγώνα στις 31 Ιανουαρίου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα που το έχει ξεχάσει ήδη έχασε και το Σούπερ Καπ.

Αλλά ενός κακού μύρια έπονται. Ο Μέσι εκτός την πολύ κακή εμφάνιση του, αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό  και η καμπάνα τελικά ήταν σχετικά μικρή. Μόνο δύο αγωνιστικές. Σώθηκε για τι στην έκθεση του ο διαιτητής είναι ελαστικός και ο μάγος της Μπάρτσα την γλύτωσε πολύ φτηνά.

Η Αρμόδια επιτροπή, τιμώρησε τον Αργεντινό σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα με δύο αγωνιστικές, για την αψυχολόγητη ενέργειά του να χτυπήσει, και μάλιστα εκτός φάσης, τον ποδοσφαιριστή των Βάσκων, Ασιέρ Βιγιαλίμπρε.

Να θυμίσουμε, πως ο Μέσι κινδύνευε με τιμωρία από δύο μέχρι τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ υπήρχαν και κάποιες υπερβολικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο μέχρι και για δώδεκα αγωνιστικές.

Έτσι λοιπόν, ο Αργεντινός θα χάσει τα δύο ερχόμενα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, αυτό απέναντι στην Κορνέγια για το Κύπελλο (21/1) και εκείνο κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga (24/1).

Εικόνα

O Αργεντινός επιθετικός αποβλήθηκε χθες για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων και μετά από 753 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, στο 120ο λεπτό του τελικού του Super Cup, που κέρδισε (3-2) στην παράταση η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τον απέβαλε ο διαιτητής Χιλ Μανθάνο, μετά από εξέταση του VAR, όπου φάνηκε να κτυπάει με το χέρι του, τον επιθετικό των Βάσκων, Ασιέρ Βιγιαλίμπρε, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει με το σώμα του.

Ο διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Μέσι «χτύπησε αντίπαλό του με το χέρι χρησιμοποιώντας υπέρμετρη δύναμη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ