Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον 17χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Καΐκι. Βέβαια, θα παραμείνει ως δανεικός στη «Φλου». Αυτή η κίνηση έχει κύριο γνώμονα το μέλλον, κι έτσι σκέφτηκε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα της Αγγλίας απέκτησε τον νεαρό 17χρονο μεσοεπιθετικό Καΐκι, από τη Φλουμινένσε. Ο ίδιος έχει το ψευδώνυμο «Νέος Νεϊμάρ», […]

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον 17χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Καΐκι. Βέβαια, θα παραμείνει ως δανεικός στη «Φλου».

Αυτή η κίνηση έχει κύριο γνώμονα το μέλλον, κι έτσι σκέφτηκε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα της Αγγλίας απέκτησε τον νεαρό 17χρονο μεσοεπιθετικό Καΐκι, από τη Φλουμινένσε. Ο ίδιος έχει το ψευδώνυμο «Νέος Νεϊμάρ», καθώς το στυλ του μοιάζει αρκετά με εκείνο του αστέρα της Παρί.

Η ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα, με τους «Πολίτες» να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα της Βραζιλίας, ως δανεικός. Αυτό θα συμβεί έως τη λήξη της δικής τους σεζόν, δηλαδή έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Φέτος, ο νεαρός παίκτης έχει πραγματοποιήσει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 2 γκολ και μια ασίστ.

Δείτε την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ