Ο 17χρονος Βραζιλιάνος παίκτης της Φλουμινένσε, Κάικι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να θεωρείται ο νέος Νεϊμάρ. Ένα παιδί-θαύμα του Βραζιλιάνικου ποδοσφάιρου, ο Κάικι, φέρεται να ενδιαφέρει έντονα την Μάντσεστερ Σίτι. Ο ίδιος είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και η μεταγραφή του, αν εν τέλει επισημοποιηθεί, θα κοστίσει 25 εκατ. ευρώ! Ο νεαρός […]

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος παίκτης της Φλουμινένσε, Κάικι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να θεωρείται ο νέος Νεϊμάρ.

Ένα παιδί-θαύμα του Βραζιλιάνικου ποδοσφάιρου, ο Κάικι, φέρεται να ενδιαφέρει έντονα την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ίδιος είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και η μεταγραφή του, αν εν τέλει επισημοποιηθεί, θα κοστίσει 25 εκατ. ευρώ!

Ο νεαρός παίκτης είναι προϊόν των Ακαδημιών της «Φλου», ξεχωρίζοντας για την ταχύτητά του, συνάμα με την τρομερή τεχνική του και τα όμορφα κοντρόλ. Μάλιστα, ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει ξετρελαθεί με εκείνον, θέλοντας πολύ να φορέσει τη φανέλα των «Πολιτών».

Από μικρός με τη… στρογγυλή θεά, ο νέος Νεϊμάρ!

Ο Κάικι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σάλας 5χ5 από τα οκτώ του χρόνια. Ο ίδιος δοκίμασε να πάει στη Φλουμινένσε για δοκιμαστικά, στις Ακαδημίες της, αλλά απορρίφθηκε.

Δεν το έβαλε κάτω όμως, καθώς πήγε στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της Μανγκέιρα. Όμως, οι δρόμοι Κάικι και Φλουμινένσε συναντήθηκαν ξανά.

Μαζί με τον συμπαίκτη του Μετίνιο, η «Φλου» οδηγήθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17, και στον τελικό του Κυπελλου. Ο Κάικι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, έχοντας τα πρώτα ενθαρρυντικά δείγματα του ταλέντου του.

Ο ίδιος, σε κάθε γκολ που επιτυγχάνει, πανηγυρίζει κάνοντας ένα μουστάκι. Με αυτόν τον τρόπο αφιερώνει το κάθε τέρμα του στον πατέρα του, Ντεμίρ.

Ο Βραζιλιάνος Κάικι έχει τρομερή ικανότητα σε ντρίμπλες, όπως επίσης κι ένα φαρμακερό αριστερό πόδι. Ορισμένοι τον συγκρίνουν ήδη με τον σούπερ σταρ της Παρί, Νεϊμάρ.

Μπορεί να παίζει στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, όμως είναι καλός και στο άλλο άκρο. Σίγουρα, περιμένουν πολλά από εκείνον τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι αν τελικά θα φτάσει στο επίπεδο που περιμένουν…

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Brasileirão

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ