Ο άνθρωπος έχει χιούμορ, αλλά και αυτοσαρκασμό, καθώς γέλασε όταν του θύμισαν το πότε πήρε η Λίβερπουλ νίκη στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ, το περασμένο Σάββατο, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των εντός έδρας ηττών. Συγκεκριμένα, με τη νίκη 2-1 επί της Άστον Βίλα, χάρη σε ένα τρομερό σουτ του Αλεξάντερ – Άρνολντ. Έτσι, οι πρωταθλητές […]

Ο άνθρωπος έχει χιούμορ, αλλά και αυτοσαρκασμό, καθώς γέλασε όταν του θύμισαν το πότε πήρε η Λίβερπουλ νίκη στο «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ, το περασμένο Σάββατο, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των εντός έδρας ηττών. Συγκεκριμένα, με τη νίκη 2-1 επί της Άστον Βίλα, χάρη σε ένα τρομερό σουτ του Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Έτσι, οι πρωταθλητές Αγγλίας έβαλαν «στοπ» στην… εντός έδρας κατρακύλα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ όμως είναι ένας θεούλης! Έχει αστείρευτο χιούμορ, αλλά και αυτοσαρκάζεται! Άλλωστε, έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.

Μετά την αναμέτρηση, ο ίδιος πήγε στο σημείο όπου γίνεται το flash interview, ρωτώντας πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε στους δημοσιογράφους, μετά από εντός έδρας νίκη! Φυσικά, ξεκαρδίστηκε όταν του είπαν, θυμίζοντάς του πως αυτό συνέβη λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με το 2-1 επί της Τότεναμ!

Δείτε τον και απολαύστε την τρομερή αυτή στιγμή, με πρωταγωνιστή τον Γιούργκεν Κλοπ:

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1381866262641397761

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ