Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, έστειλε το μήνυμά του στον Στίβεν Ζιανγκ, με τα σενάρια γύρω απ’ το όνομά του να έχουν ξεκινήσει. Ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει όσο κανείς άλλος το πώς να δημιουργεί θόρυβο. Κατά τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, ενόψει της αναμέτρησης επί της Βερόνα, το έκανε ξανά. Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε για […]

Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, έστειλε το μήνυμά του στον Στίβεν Ζιανγκ, με τα σενάρια γύρω απ’ το όνομά του να έχουν ξεκινήσει.

Ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει όσο κανείς άλλος το πώς να δημιουργεί θόρυβο. Κατά τη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, ενόψει της αναμέτρησης επί της Βερόνα, το έκανε ξανά.

Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε για τη στήριξη της ιδιοκτησίας, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντά. Μάλιστα, παρέπεμψε στο τέλος της μάχης για το πρωτάθλημα Ιταλίας!

Φυσικά, αυτό δηλώνει πως το μέλλον του είναι μετέωρο. Και κάποια Ιταλικά Μέσα αναρωτιούνται για το αν θα μείνει ή όχι στην Ίντερ.

Βέβαια, το περιβάλλον του αναφέρει πως ο Κόντε αισθάνεται καλά στην ομάδα που βρίσκεται. Έχει χτίσει δυνατή σχέση με τους παίκτες και επιθυμεί να παραμείνει. Άλλωστε, έχει και ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Και μάλιστα με αύξηση, καθώς από τα 12 εκατ. ευρώ, θα πάει στα 13.5 εκατ. ευρώ!

Η παραμονή θα φέρει και κάποιες… απαντήσεις-εγγυήσεις από πλευράς διοίκησης. Με τον Κόντε να θέλει ξεκάθαρες κουβέντες, τις οποίες θα μάθουν και οι οπαδοί.

Στο μυαλό του σίγουρα θα έχει τις εγγυήσεις που πήρε, μετά τον τελικό του Europa League, σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση. Εν τέλει, προέκυψαν τα οικονομικά προβλήματα, με τον Ιταλό τεχνικό να ενοχλείται. Με άλλο πλάνο ξεκίνησε η σεζόν, κι με άλλο ολοκληρώθηκε.

Σημαντικό κομμάτι σε όλο αυτό θα παίξει και η συμμετοχή στο Champions League. Πιστεύει αρκετά στην ομάδα του, όμως θεωρεί πως χρειάζονται και μεταγραφές. Μεταγραφές που θα κοστίσουν και κάποια -αρκετά ενδεχομένως- χρήματα.

Επιπλέον, μια απ’ τις εγγυήσεις που θα λάβει, θα είναι σχετικά με τις καθυστερήσεις ως προς την καταβολή των μισθών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ