Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, και κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να αποκλείσει το θηρίο της Κορνεγιά στην παράταση για το κύπελλο. Αλλά με την Σεβίλλη δεν βλέπουμε […]

Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, και κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να αποκλείσει το θηρίο της Κορνεγιά στην παράταση για το κύπελλο. Αλλά με την Σεβίλλη δεν βλέπουμε να τα καταφέρνει, αφού στον πρώτο ημιτελικό εχασε με το καθαρό 2-0 και η πρόκριση δείχνει μικρό θαύμα.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2 – 0

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey έκανε η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα και έτσι απέκτησε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 3 Μαρτίου στο Καμπ Νόου.

Στο 25ο λεπτό ο Κουντέ με απίθανη ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0 ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» σε σουτ του Εσκουδέρο.

Ο Μέσι νικήθηκε από τον Μπόνο στο 54′, όπως και ο Ντεμπελέ στο επόμενο λεπτό με την Μπάρτσα να ψάχνει το γκολ αλλά να το βρίσκει και πάλι η Σεβίλλη. Στο 85′ ο Τόρες πέρασε κάθετα στον Ράκιτιτς που απέφυγε τον Ουμτιτί και από αριστερά πλάσαρε για το 2-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ