Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, και κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να αποκλείσει το θηρίο της Κορνεγιά στο κύπελλο. Μετά τις Ατλέτικο και Ρεάλ, λίγο έλειψε να πέσει […]

Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, και κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να αποκλείσει το θηρίο της Κορνεγιά στο κύπελλο.

Μετά τις Ατλέτικο και Ρεάλ, λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης του Κυπέλλου και η Μπαρτσελόνα

Αλλά θα πρέπει και ο Κούμαν να καταλάβει ότι είναι προπονητής στην Μπαρτσελόνα και όχι στην Σαουθάμπτον και την Αλκμάαρ. Γιατί η Μπάρτσελόνα ζει και αναπνέει για τίτλους και διακρίσεις. 

Παρ’ ότι έδειξε τάσεις (πρωτοφανούς) αυτοκτονίας, χάνοντας δύο πέναλτι, η Μπαρτσελόνα απέκλεισε στην παράταση την Κορνεγιά (τρίτης κατηγορίας) με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου

Η ομάδα του Κούμαν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην ομάδα της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας, έχασε δύο πέναλτι αλλά ο Ντεμπελέ λύτρωσε τους «μπλαουγκράνα» με γκολ στο ξεκίνημα της παράτασης και έσωσε την ομάδα του από μεγάλη γκέλα. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπρέιθγουειτ λίγο πριν τη λήξη της παράτασης.

Στο 39′ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Εστελες μέσα στην περιοχή, αλλά ο Πιάνιτς δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Ραμίρεζ έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Λίγο αργότερα, οι Καταλανοί κέρδισαν νέο πέναλτι μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Μορένο μέσα στην περιοχή. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντεμπελέ αλλά ούτε αυτός κατάφερε να σκοράρει, με τον Ραμίρεζ να αποκρούει για δεύτερη φορά στο ματς!

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Ντεμπελέ να σκοράρει στο 92′ για το 0-1 και να λυτρώνει την ομάδα του, με τον Μπρέιθγουιειτ να διαμορφώνει από κοντά το 0-2 στο 120+1′.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ