Ο Κλοπ βλέποντας την επόμενη μέρα κάνει τα κουμάντα του. Από την Ρόμα οι Μο Σαλάχ και Άλισον Μπέκερ, και ξανά στην Ρόμα για τον Ρότζερ Ιμπάνιεθ. Ένα στοίχημα της Ρόμα, που θέλει να το αναβαθμίσει ο Γερμανός τεχνικός.  Οι Reds οδηγούν την  Premier League μετά από μια  εμφάνιση ΕΠΤΑ αστέρων εναντίον του Crystal Palace. […]

Ο Κλοπ βλέποντας την επόμενη μέρα κάνει τα κουμάντα του. Από την Ρόμα οι Μο Σαλάχ και Άλισον Μπέκερ, και ξανά στην Ρόμα για τον Ρότζερ Ιμπάνιεθ. Ένα στοίχημα της Ρόμα, που θέλει να το αναβαθμίσει ο Γερμανός τεχνικός. 

Οι Reds οδηγούν την  Premier League μετά από μια  εμφάνιση ΕΠΤΑ αστέρων εναντίον του Crystal Palace.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της AS Roma.Ο 21χρονος, που έπαιξε μόλις μία φορά με την Αταλάντα, αποκτήθηκε με δανεισμό για 1.5 χρόνο με ρήτρα αντί 8 εκατ. ευρώ συν 2 σε bonus.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της Ρόμα Ιμπάνιεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Βραζιλιάνος ήταν το αντικείμενο ενδιαφέροντος από την Τότεναμ και την Λέστερ το καλοκαίρι, αλλά κατέληξε να μείνει στην πρωτεύουσα. Ο Ιμπάνιεθ ήρθε στο προσκήνιο με την Αταλάντα μετά την ένταξή του στην ομάδα της  Serie A τον Ιανουάριο του 2019. Μετακόμισε στην Ρόμα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους με δανεισμό, και ρήτρα εξαγοράς.

Ιστορικός Κλοπ. Πρώτος προπονητής στην ιστορία των Reds σε νίκες!

Ο Βραζιλιάνος κατόρθωσε με τις εμφανίσεις του να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Ο αμυντικός της AS Roma φέρνει πολύ στον αμυντικό της Τσέλσι και συμπατριώτη του Τιάγκο Σίλβα. Και οι δύο παίκτες είναι ευέλικτοι, γεγονός που εξηγεί το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ,

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αμυντικό πρόβλημα αυτή τη σεζόν, με τον Ολλανδό Φαν Ντάικ να παραμένει εκτός για αρκετούς μήνες. Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους αμυντικούς του να τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλο, και οι Reds είχαν φτάσει να έχουν μόνο ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό στην ομάδα σε μια στιγμή.

Τα πράγματα φαίνονταν να πηγαίνουν προς το καλύτερο, αλλά ο πρόσφατος τραυματισμός του Ζοέλ Ματίπ σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα πάνε για μεταγραφή αμυντικού τον Ιανουάριο. Οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι ο Ιμπάνιεθ θα μπορούσε να είναι μια ενδεδειγμένη λύση. Η Ρόμα θα ζητήσει περίπου 35 εκατομμύρια λίρες για τον Βραζιλιάνο, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήταν μια υπέροχη προσθήκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο ποδοσφαιριστής της Ιταλικής ομάδας είναι μόλις 22 ετών και είναι από τους πιο υποσχόμενους αμυντικούς στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η Λίβερπουλ μπορεί να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό για την μεταγραφή του. Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη θαυμαστές στην Παρί, με τους πρωταθλητές της Ligue 1 να αναζητούν αντικατάσταση του Τιάγκο Σίλβα. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση στο Γαλλικό κλαμπ ότι ο Ιμπάνιεθ έχει όλα το πακέτο για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του στο Parc des Princes.

Έχει ραγίσει το γυαλί μεταξύ Σαλάχ και Λίβερπουλ;

Ωστόσο, λόγω της πτώχευσης του τηλεοπτικού παρόχου της Ligue1 που θα κοστίσει στις ομάδες απώλειες εσόδων δισεκατομμυρίων δολαρίων, η PSG βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Έτσι, μπορεί να μην είναι στην κατάλληλη χρονική στιγμή για προχωρήσουν στην μεταγραφή του Ιμπάνιεθ.

Αυτό το γεγονός ανοίγει την πόρτα στην Λίβερπουλ να κάνει την κίνηση της. 

Ο Κλοπ έχει μερικούς υποψήφιους στο μυαλό του, αλλά σίγουρα θα κάνει την επίθεση τον Ιανουάριο για την λύση του προβλήματος στην άμυνα και ο Ιμπάνιεθ είναι ψηλά στην λίστα του.

Αλώστε η Λίβερπουλ από την Ρόμα τα τελευταία χρόνια έχει βρει πολύ αξιόπιστες λύσεις, τόσο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ (39 εκ) αλλά και με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Άλισον Μπέκερ (66,8 εκ λίρες). Γιατί όχι και Ιμπάνιεθ;

https://www.youtube.com/watch?v=yJgmqweBjZM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ