Οι νερατζούρι ήταν στο +4 από τους μπιανκονέρι, οι οποίοι όμως έχουν ένα ματς λιγότερο, αλλά τώρα τους έστειλαν στο -7. Καλύτερα διαβασμένος ο Κόντε από τον φίλο του Πίρλο που δεν τα κατάφερε και η υπόθεση τίτλος για την Βέκα Σινιόρα αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Στην Ιντερ ήξεραν ότι είχαν την ευκαιρία […]

Οι νερατζούρι ήταν στο +4 από τους μπιανκονέρι, οι οποίοι όμως έχουν ένα ματς λιγότερο, αλλά τώρα τους έστειλαν στο -7. Καλύτερα διαβασμένος ο Κόντε από τον φίλο του Πίρλο που δεν τα κατάφερε και η υπόθεση τίτλος για την Βέκα Σινιόρα αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Στην Ιντερ ήξεραν ότι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Την ‘άφησαν αρκετά πίσω και έπιασαν την Μίλαν στην πρώτη θέση αλλά με αγώνα λιγότερο η ομάδα του Πιόλι.

Ίντερ – Γιουβέντους 2 – 0

Με σπουδαία εμφάνιση η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους αφήνοντάς την ουσιαστικά εκτός τίτλου, στην πέμπτη θέση την ώρα που εκείνη έπιασε στην κορυφή τη Μίλαν.

Ο Βιδάλ στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά (12′) και ο Μπαρέλα στο δεύτερο με τρομερό σουτ (52′) έβαλαν την υπογραφή τους στην πρώτη νίκη της Ίντερ επί της Γιουβέντους μετά από τον Σεπτέμβριο του 2016, με τον Αντόνιο Κόντε από την πλευρά του να πανηγυρίζει και εκείνος το παρθενικό του τρίποντο ως προπονητής απέναντι στην άλλοτε ομάδα του έπειτα από τρεις ήττες.

Εικόνα

Στον αντίποδα,η Γιουβέντους δέχτηκε το πρώτο της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα με κεφαλιά (ήταν μέχρι πρότινος η μοναδική στα τοπ-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν είχε δει την εστία της να παραβιάζεται με αυτό τον τρόπο) ενώ παράλληλα γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα της στα 17 τελευταία παιχνίδια και απέτυχε να σκοράρει μόλις για δεύτερη φορα στα τελευταία 18.

Ο Αντρέα Πίρλο έκανε τρεις αλλαγές προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, ο ΜακΚένι προσπάθησε να μειώσει με κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε, ο Λαουτάρο πήγε για το 3-0 στο 71′ αλλά δεν πλάσαρε καλά και το ντέρμπι έληξε με την Ιντερ να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη σε derby d’ Italia μετά τον Σεπτέμβριο του 2016, με αποτέλεσμα να πιάσει στους 40 βαθμούς τη Μίλαν, η οποία παίζει τη Δευτέρα με την Κάλιαρι, αφήνοντας στους 33 τη Γιουβέντους που έχει ένα ματς λιγότερο.

https://twitter.com/VidsInter/status/1350911423052967937

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ