Στα σχοινιά βρισκόταν η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας που κινδύνευε να μείνει εκτός τίτλου από νωρίς, αλλά στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα και είναι συνεπής με την ιστορία της. Στο ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή μετά την νίκη της επί της […]

Στα σχοινιά βρισκόταν η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας που κινδύνευε να μείνει εκτός τίτλου από νωρίς, αλλά στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα και είναι συνεπής με την ιστορία της. Στο ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή μετά την νίκη της επί της Μπολόνια, και τα δώρα του Σαββάτου από Μίλαν και Ίντερ.

Τι και αν τα άκουσαν, τι και εάν όλοι έλεγαν ότι ως εδώ ήταν, η Γιουβέντους πάλι προς την δόξα τραβά, και είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί. Όταν πάρει φόρα άντε να την σταματήσεις. Μόνο τέτοιες αγωνιστικές θέλουν να έχουν οι Bianconeri, που είδαν Μίλαν και Ιντερ να χάνουν βαθμούς ενώ οι ίδιοι πήραν τρεις.

Εικόνα

Γιουβέντους – Μπολόνια 2 – 0

Η βέκια σινιόρα είναι εδώ και πλησιάζει στην κορυφή.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήταν ανώτερη στο γήπεδο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στη Μπολόνια και χάρη σε τέρματα των Κουαδράδο και ΜακΚένι πήρε τη νίκη, ανέβηκε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -1 από την τρίτη Ρόμα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Μια χαρά ξεκίνησε το ματς για την Γιουβέντους, η οποία άνοιξε το σκορ στο 15’ με μεγάλη δόση τύχης. Ο Αρτούρ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα θα πήγαινε καθαρά άουτ, όμως κόντραρε σε αμυνόμενο και ξεγέλασε τον Σκορούπσκι (1-0).

Είχε ακόμα δύο φάσεις με τον Μπερναρντέσκι, ο οποίος πρώτα έκανε απογοητευτό σκάψιμο σε τετ-α-τετ από πλάγια και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Σκορούπσκι έπειτα από επέμβαση του Πολωνού σε σουτ του Ρονάλντο. Η τελευταία ήρθε στο 32’ με τον Κουαδράδο, με τον Κολομβιανό να τελειώνει ο ίδιος τη φάση στην κόντρα με σουτ πολύ ψηλά από εξαιρετική θέση.

Στο δεύτερο μέρος η Μπολόνια είχε τρεις καλές ευκαιρίες, όμως δεν έμελλε να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να φαίνονται επιθετικά μετά το 60’ και αφού ο Σκορούπσκι έβαλε στοπ στον Κουαδράδο, ο Μοράτα – μόλις είχε μπει – πλάσαρε αλλά ο Πολωνός keeper απέκρουσε σε κόρνερ. Αυτό το εκτέλεσε ο Κουαδράδο και ο ΜακΚένι με κεφαλιά σφράγισε τη νίκη για τους Τορινέζους (2-0). Στο φινάλε η Γιούβε είχε τον πλήρη έλεγχο, ο Αμερικανός, ο Κριστιάνο και ο Ραμπιό είχαν καλές στιγμές και ο Ντε Λιχτ πραγματοποίησε την επιστροφή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ