Στα σχοινιά βρισκόταν η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας που κινδυνεύει να μείνει εκτός τίτλου από νωρίς και μια απώλεια ενός τίτλου θα ανέβαζε στα ύψη τις γκρίνιες στην ομάδα εναντίον του Πίρλο περισσότερο, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Αλλά στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα και είναι συνεπής με την ιστορία της Το Super Cup στα χέρια της βέκια […]

Στα σχοινιά βρισκόταν η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας που κινδυνεύει να μείνει εκτός τίτλου από νωρίς και μια απώλεια ενός τίτλου θα ανέβαζε στα ύψη τις γκρίνιες στην ομάδα εναντίον του Πίρλο περισσότερο, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Αλλά στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα και είναι συνεπής με την ιστορία της

Το Super Cup στα χέρια της βέκια σινιόρα

Τι και αν τα άκουσαν, τι και εάν όλοι έλεγαν ότι ως εδώ ήταν, η Γιουβέντους που ξέρει από τίτλους, κατάκτησε το Σούπερ Καπ νικώντας την Νάπολι με 2-0.

Γιουβέντους – Νάπολι 2 – 0

Η βέκια σινιόρα είναι εδώ και εξακουθεί να συλλέγει τίτλους! Λίγες ημέρες μετά την ήττα με κάτω από τα χέρια με 2-0 από την Ίντερ στο πρωτάθλημα, η Γιουβέντους του Αντρέα Πίρλο έδωσε απαντήσεις σε φίλους και εχθρούς αφού επιβλήθηκε 2-0 της Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο στο “Mapei Stadium” και πανηγύρισε το Supercoppa Italiana για 9η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήταν ανώτερη στο γήπεδο και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ιταλία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη και να φτάνει τα 760 γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος αποτελεί πλέον τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άφησε απροστάτευτο τον προπονητή του, Αντρέα Πίρλο και του έκανε δώρο τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας. Όπως έκανε και στον εαυτό του, το ρεκόρ του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά, απειλώντας στο 21′ με τον Ινσίνιε και στο 29′ με τον Λοσάνο αλλά ο Σέζνι δήλωσε παρών και στις δύο φάσεις και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.ΣΚΟΥΝΤΕΤΟ

Η πρώτη καλή φάση για τη Γιουβέντους ήρθε στο 40′ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δοκίμασε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Οσπίνα.

Στο 63ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή της Νάπολι και η μπάλα μετά από λάθος αμυντικού, κατέληξε στα πόδια του Πορτογάλου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 76ο λεπτό η Νάπολι ζήτησε πέναλτι όταν ο Μέρτενς προσπάθησε να… κλέψει την μπάλα από τον Ντανίλο και ανατράπηκε. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και υπέδειξε την… εσχάτη των ποινών.  Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεσε αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, με το 1-0 να παραμένει. Η Νάπολι προσπάθησε για την ισοφάριση και έτσι έδωσε χώρους στην Γιουβέντους, η οποία στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μοράτα έκανε το 2-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ