O σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα  ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του το καλοκαίρι. Η απόφαση του είναι οριστική και η Παρί φαίνεται να είναι ο επόμενος σταθμός. Αλλά στην Βαρκελώνη έχουν ετοιμάσει την επόμενη κατάσταση στο κλαμπ.  Το όνομα του Τιάγκο Αλμάδα. Ο 19χρονος Τιάγκο Αλμάδα της Βελέζ έχει προλάβει να «βαφτισθεί» από […]

O σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα  ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του το καλοκαίρι. Η απόφαση του είναι οριστική και η Παρί φαίνεται να είναι ο επόμενος σταθμός. Αλλά στην Βαρκελώνη έχουν ετοιμάσει την επόμενη κατάσταση στο κλαμπ. 

Το όνομα του Τιάγκο Αλμάδα. Ο 19χρονος Τιάγκο Αλμάδα της Βελέζ έχει προλάβει να «βαφτισθεί» από τα media ως «νέος Μέσι», σε μια διαρκή αναζήτηση του κοινού για τον διάδοχο του Αργεντινού σταρ. Οι πιο παλιοί θα ανακαλείτε στη μνήμη σας πως στις δεκαετίες του ’90 και στις αρχές του αιώνα πως τα ΜΜΕ και το κοινό έψαχναν τον «νέο Μαραντόνα», είτε αρχικά στον Άριελ Ορτέγκα, είτε αργότερα στον Πάμπλο Αϊμάρ, για να μείνουμε στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.

 Κάνει εξαιρετικά πράγματα στη Βελέζ. Ένας γρήγορος παίκτης τεράστιας ποιότητας

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει στραμμένη την προσοχή της στον Τιάγκο Αλμάδα. Στην κούρσα για την απόκτηση του είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (ΣίτιΓιουνάιτεντ) που παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “As”, οι ιθύνοντες της καταλανικής ομάδας αναμένεται να έχουν επαφή με τη Βελέζ, προκειμένου να ενημερωθούν για τις οικονομικές της απαιτήσεις, σχετικά με την παραχώρηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των “μπλαουγκράνα” και φέρεται να πιέζει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του. Την εφετινή σεζόν, ο Αλμάδα είχε πέντε γκολ και δυο ασίστ σε 25 συμμετοχές με την αργεντίνικη ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ