Ο Μέσι είναι γνωστό ότι είναι σύμβολο λατρείας για πολλούς θαυμαστές του και ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία. Όπως και ένας πιτσιρίκος που τον πλησίασε στο αυτοκίνητου μετά τον αγώνα με την Μπέτις, και του είπε κάτι που τον έκανε να τα χάσει, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα! Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο μετά […]

Ο Μέσι είναι γνωστό ότι είναι σύμβολο λατρείας για πολλούς θαυμαστές του και ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία. Όπως και ένας πιτσιρίκος που τον πλησίασε στο αυτοκίνητου μετά τον αγώνα με την Μπέτις, και του είπε κάτι που τον έκανε να τα χάσει, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο μετά τον αγώνα με την Μπέτις που ο Αργεντίνος άσος έκανε κυριολεκτικά παπάδες στο παιχνίδι και έδωσε απαντήσεις για τα τελευταία επικριτικά σχόλια εναντίον του.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Λιονέλ φεύγοντας με το αυτοκίνητο του από το γήπεδο σταμάτησε μπροστά σε πολλούς θαυμαστές του περίμεναν υπομονετικά για να τον δουν και να του μιλήσουν. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πιτσιρίκος της ιστορίας μας που του φώναξε πολύ δυνατά, όπως ακούγεται και στο βίντεο:

 «Μέσι, σε αγαπάω πιο πολύ και από τον πατέρα μου»!

Τώρα μετά που εγινε αυτό δεν ξέρουμε πως θα αισθάνεται ο πατέρας του χαριτωμένου μικρού. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ