Σε πιάνει κατάθλιψη όταν θυμάσαι πριν λίγα χρόνια αυτήν την τεράστια ομάδα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην Ευρώπη και τώρα είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και σίγουρα μόνο οι φανέλες θυμίζουν την μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης. Πικέ και Γκριεζμάν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στη χτεσινή συντριβή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» […]

Σε πιάνει κατάθλιψη όταν θυμάσαι πριν λίγα χρόνια αυτήν την τεράστια ομάδα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην Ευρώπη και τώρα είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και σίγουρα μόνο οι φανέλες θυμίζουν την μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης.

Πικέ και Γκριεζμάν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στη χτεσινή συντριβή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 για τους 16 του Champions League. Προς το τέλος του πρώτου μέρους του πρώτου αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους 16 του Champions League με το σκορ να είναι στο 1-1, ο κάκιστος χτες Ζεράρδ Πικέ άρχισε να φωνάζει στους συμπαίκτες του.

Δυστυχώς για τον ίδιο τα μικρόφωνα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και η απουσία του κόσμου έπιασαν καθαρά τα λόγια του Καταλανού αμυντικού που έβριζε τους συμπαίκτες του.

​«Ας κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα, γαμώτο. Γαμώτο! Πάμε! Μια γ… κατοχή είναι» φώναζε ο Πικέ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας: «Ηρέμησε, Τζέρι, σταμάτα να φωνάζεις. Της μάνας σου το μ…» με τον Πικέ να του λέει: «Γαμώτο, ρε Γκρίζι, γ… τα».

​«Άντε γ…» του απάντησε ο Γάλλος, με τον Πικέ να «φορτώνει» και να του λέει «εσύ άντε γ…. Υποφέρουμε, μας πιέζουν έτσι για πέντε λεπτά», με τον Γκριεζμάν να του λέει «Μη φωνάζεις».

Ο Κλεμάν Λανγκλέ προσπάθησε να κάνει τον ειρηνοποιό χωρίς μεγάλη επιτυχία, με τον Πικέ να τα έχει πάρει για τα καλά και να λέει «ρε γ… τρέχουμε σαν τρελοί» και τον Γκριεζμάν να απαντά «κι εγώ τρέχω».

Φυσικά, η κατάσταση είχε ήδη εκτραχυνθεί, με την Μπαρτσελόνα να δέχεται άλλα τρία γκολ για το τελικό 1-4.

Ντροπιαστική ήττα με προεκτάσεις

Πολύ καλά διαβασμένος ο Ποκετίνο χτύπησε την Μπάρτσα εκεί που πονάει. Με την ταχύτητα της μεσοεπιθετικής του γραμμής έβαζε γκολ για πλάκα στον Κούμαν που ακόμα ψάχνει να βρει την συνταγή.

Αλλά αυτός ο διασυρμός θα μείνει στην ιστορία. Γιατί δεν είναι το θέμα μόνο ο αποκλεισμός, αλλά μια Παρί χωρίς τον Νειμάρ την κέρδισε πολύ εύκολα. 

Μάγευε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», ο Κιλιάν Εμπαπέ που έκανε ότι ήθελε την Μπαρτσελόνα. Τι κι αν έλειπαν Νεϊμάρ και Ντι Μαρία; Τι κι αν στην τελευταία της επίσκεψη στο «Καμπ Νου» είχε ταπεινωθεί με 6-1; Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απολαυστική στο πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, τη διέλυσε με 4-1 χάρη σε χατ τρικ του τρομερού Εμπαπέ και είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ