Ήταν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στην ιστορία των Ολυμπιακών τουρνουά. Από την αρχή, μέχρι το τέλος του, Γαλλία και Σλοβενια, έπαιζαν μέχρι… τελευταίας ρανίδας του αίματος τους. Για την πρόκριση στον τελικό. Η οποία κρίθηκε στην τελευταία φάση. Ο Πρέπελιτς από ωραίος (τρίποντο για το 90-89) έγινε μοιραίος. Αφού παρότι βρήκε το διάδρομο για […]

Ήταν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στην ιστορία των Ολυμπιακών τουρνουά. Από την αρχή, μέχρι το τέλος του, Γαλλία και Σλοβενια, έπαιζαν μέχρι… τελευταίας ρανίδας του αίματος τους. Για την πρόκριση στον τελικό. Η οποία κρίθηκε στην τελευταία φάση.

Ο Πρέπελιτς από ωραίος (τρίποντο για το 90-89) έγινε μοιραίος. Αφού παρότι βρήκε το διάδρομο για το λέι απ, ο Μπατούμ, εμφανίστηκε σαν άλλος… Λεμπρόν, του «κόλλησε» τη μπάλα στο ταμπλό κι έδωσε την ευκαιρία στη Γαλλία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο Λούκα Ντόντσιτς, με 16 πόντους, 18 ασίστ και 10 ριμπάουντ, σημείωσε triple double, αλλά δεν ήταν αρκετό. Για τους νικητές Γάλλους, ο Ντε Κολό ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, τον ακολούθησε ο Φουρνιέ με 23, ο Γκομπέρ είχε 4 τάπες και παίκτης-κλειδί αποδείχθηκε ο Λουβαβού με 15 πόντους.

Πέραν του Ντόντσιτς, ο Τόμπι έκανε σπουδαίο παιχνίδι για τους Σλοβένους με 23 πόντους, ενώ Πρέπελιτς (17π.), Μπλάζιτς (16π.) και Τσάντσαρ (11π.), τους κράτησαν ως το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης…

Δεκάλεπτα: 27-29, 42-44, 71-65, 90-89

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ