Ο νικητής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί με τους Σλοβένους στα προημιτελικά, που απέκλεισαν το Βέλγιο.

Ξεκίνησαν οι αγώνες πλέι οφς του φετινού Eurobasket. Δεύτερη ημέρα και την Κυριακή 11/09 ξεκίνησαν τον χορό Ουκρανία – Πολωνία στο Μερσέντες-Μπενζ Αρένα (Βερολίνο).

Το πρόγραμμα της Κυριακής

13:00 Ουκρανία – Πολωνία
15:45 Φινλανδία – Κροατία
19:00 Σερβία – Ιταλία
21:45 Ελλάδα – Τσεχία

Η Ουκρανία τερμάτισε δεύτερη στον Γ’ Όμιλο, ενώ η Πολωνία τερμάτισε τρίτη στον Δ’ Όμιλο. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί με τους Σλοβένους στα προημιτελικά, που απέκλεισαν το Βέλγιο.

Ουκρανία – Λουκάσοφ, Μίχαϊλιουκ, Μπλίζνιουκ, Έρουν, Λεν.

Πολωνία – Τσελ, Σλότερ, Πονίτκα, Μπαλτσερόφσκι, Σοκολόφσκι.

Δεύτερο ματς σε 13 ώρες για τον Ζουράποβιτς!




Ωραίος αγώνας, με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να πάρει διαφορά ασφαλείας με το σκορ να αλλάζει χέρια αρκετές φορές. Πολλά λάθη γεγονός που έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς. 

Ο Σλότερ ήταν το “Α” και το “Ω” για την Πολωνία, και για την άλλη πλευρά η έκπληξη για τους Ουκρανούς ο Μπομπρόφ που δικαίωσε απόλυτα στο πρώτο μέρος τον Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Στην τελευταία περίοδο, πήγαιναν καλάθι με καλάθι και οι οι σουτέρ των ομάδων είχαν τον πρώτο λόγο.

Τελικά την νίκη και την πρόκριση πήραν οι Πολωνοί που με μεγάλο τους όπλο το επιθετικό ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά πήραν μια διαφορά σχετικής ασφαλείας. Αλλά η Ουκρανία, μάζεψε πολύ γρήγορα τη διαφορά από το -9 στο -3 και έμενε ενάμιση λεπτό για το τέλος…

Πολλά νεύρα και στις βολές παίχτηκε ο αγώνας. Η Ουκρανία έψαχνε το μεγάλο σουτ που δεν ήρθε και η Πολωνία τελικά πήρε την μεγάλη νίκη και την πρόκριση για τους “8”.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Μπαγκάτσκις): Μπλίζνιουκ 7 (1), Μπομπρόφ 15 (3/6 τρίποντα), Ερούν 3, Λεν 9 (1/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Λουκάσοφ 2 (0/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μίχαϊλιουκ 12 (0/8 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πούστοβι 13 (6/6 δίποντα, 1/1 βολή), Σάνον 13 (2/4 τρίποντα, 8 ασίστ), Σιντόροφ 2, Τκατσένκο 10 (2/8 τρίποντα), Ζότοφ.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μίλιτσιτς): Μπαλτσερόφσκι 14 (2), Τσελ 4, Ντιέβα 5 (7 ριμπάουντ), Γκάρμπατς, Κολέντα, Μίχαλακ 4 (3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Ολέινιτσακ, Πονίτκα 22 (4/10 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8/10 βολές, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Σενκ 2, Σλότερ 24 (4/8 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σοκολόφσκι 13 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ζισκόφσκι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Τα δάκρυα του Ουκρανού φιλάθλου στον εθνικό ύμνο




Το βροντερό κάρφωμα του Μιχάιλιουκ!




Το πήρε… πάνω του ο Πονίτκα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ