Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “encestando.es”, κατά την παρουσία της Ρεάλ στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των αγώνων της με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, υπήρξε συνάντηση των ιθυνόντων της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Έλληνα ατζέντη του Χεζόνια, Κώστα Παπαδάκη. Οι Χουάν Κάρλος Σάντσες και Αλμπέρτο Ερέρος από πλευράς Ρεάλ εξέφρασαν την επιθυμία τους στην […]

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “encestando.es”, κατά την παρουσία της Ρεάλ στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των αγώνων της με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, υπήρξε συνάντηση των ιθυνόντων της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Έλληνα ατζέντη του Χεζόνια, Κώστα Παπαδάκη.

Οι Χουάν Κάρλος Σάντσες και Αλμπέρτο Ερέρος από πλευράς Ρεάλ εξέφρασαν την επιθυμία τους στην πλευρά του Κροάτη φόργουορντ για να συνεχιστεί η συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, μιας και μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Χεζόνια άλλωστε αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την ισπανική ομάδα και οι Μαδριλένοι θέλουν να τον “δέσουν” από νωρίς, πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει πως: «Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που τον επέλεξε και πλήρωσε την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει όταν έφυγε από το NBA» και στη συνέχεια αναφέρεται στο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Κροάτη.

«Δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα και τώρα ο μισθός του θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να ανανεώσει. Η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα οικονομικά στοιχεία που έπεσαν στο τραπέζι και στη Ρεάλ γνωρίζουν πως η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ