Ποιους προπονητές κάλεσε ως βοηθούς ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας και πρώτο μέλημά του είναι να επιλέξει τους βοηθούς του εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022. Μετά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε σε επαφή με τους συναδέρφους του, που θα ήθελαν να τον πλαισιώσουν ως άμεσοι συνεργάτες του.

Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που ήταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Δημήτρη Πρίφτη που ήταν στον Παναθηναϊκό.

«Φυσικά και θα ήθελα, φυσικά και θέλω, φυσικά και θα θέλω σε όλη μου τη ζωή», έθεσε εαυτόν στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Αυτήν τη στιγμή δεν έχω ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και εάν θα μπορώ να αφοσιωθώ ψυχή τε και σώματι στην Εθνική. Το συζητήσαμε με τον Δημήτρη και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειασθεί και μπορώ να το υποστηρίξω έστω και απέξω».

Επίσημα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ