O Δημήτρης Ιτούδης δεν έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Αλεξέι Σβεντ και η σύζυγος του Ρώσου ήταν έξαλλη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να νικήσει. Η «ρωσική αρκούδα» αντιμετώπισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκτός έδρας για την 26η αγωνιστικής της Euroleague.

«Μάχη» Ελλήνων τεχνικών ήταν ο συγκεκριμένος αγώνας. Νικητής ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Η «ομάδα του λαού» επικράτησε στο Τελ Αβίβ με 85-75 με ένα φανταστικό παιχνίδι από τον Σκότι Γουίλμπεκιν.

Αυτή η ήττα της ρωσικής ομάδας δεν άρεσε καθόλου στην σύζυγο του Αλεξέι Σβέντ. Βασικά για να ακριβολογούμε δεν της άρεσε η ελάχιστη συμμετοχή στο ματς του συζύγου της.

Η Αναστασία Ζιαντιντίνοβα, μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τελικό σκορ στην ιστορία της στο instagram κάνοντας μάλιστα και το εξής σχόλιο: «Χωρίς τον Σβεντ, δεν έχεις καμία ελπίδα. Καλή τύχη». Όπως καταλαβαίνετε αποδέκτης αυτού δεν είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Αλεξέι Σβέντ αγωνίστηκε για μόλις 10:53’’ απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Ρώσος γκαρντ τελείωσε το ματς έχοντας 4 πόντους με 0/5 σουτ και 4/4 βολές, μόλις 1 ριμπάουντ και καμία ασίστ. Συγκέντρωσε, έτσι μηδέν βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ιτούδης

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ