Εάν δε μεσολαβούσε η ανακοίνωση της Θύρας 13 ίσως το όνομα του Έλληνα τεχνικού να μην ακουγόταν τόσο έντονα για τον "πράσινο" πάγκο. Χωρίς "γκρίνιες", όμως, ο δρόμος ανοίγει για τον προπονητή που και οι στοιχηματικές εκτιμούν ότι είναι προ των πυλών...

Πρώτο φαβορί για τον “Εξάστερο” ο Σφαιρόπουλος! Η ενεργή επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά της ομάδας είναι βέβαιο ότι φέρνει αλλαγές προς το καλύτερο. Θέμα που την “καίει” είναι ασφαλώς κι αυτό του νέου προπονητή. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έβγαλε τη σεζόν. Και ο Γιώργος Βόβορας, που πήρε τη θέση του, ήξερε ότι δεν αποτελεί επιλογή με μέλλον, αλλά προσωρινή λύση. (Δεν τον δικαίωσαν, άλλωστε και τα αποτελέσματα, σε μια κακή γενικά χρονιά).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ένα όνομα που, ίσως για να βολιδοσκοπηθεί η κατάσταση, ήλθε στην επιφάνεια τις προηγούμενες μέρες. Και, σε άλλες εποχές, λόγω σύνδεσής του με τον ερυθρόλευκο πάγκο, είναι ένα όνομα που θα προκαλούσε, ενχεδομένως, αντιδράσεις. Όμως, αυτό που μεσολάβησε εν τω μεταξύ ήταν η… ανακοίνωση της Θύρας 13.

Η ανακοίνωση είναι στην ουσία μια έμμεση εκ μέρους των οργανωμένων οπαδών παραδοχή ότι ο DPG δεν είχε άδικο όταν, αρκετές φορές ήλθε σε χοντρή ρήξη μαζί τους.Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα!!!”, λένε οι οργανωμένοι.

Η πόρτα για τον Σφαιρόπουλο είναι πια ανοιχτή

Κι αυτό, πολύ απλά, σημαίνει ότι η πόρτα για να περάσει ο Σφαιρόπουλος την πόρτα του ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτή και χωρίς εμπόδια. Είναι ένας αναμφίβολα ικανότατος προπονητής, με πλούσια εμπειρία και, με μόλις κλεισμένα τα 55 του (στις 21 Μαρτίου) σε εξαιρετική ηλικία. Χωρίς το “εμπόδιο” των τυχών αντιδράσεων, είναι από τα δυνατά φαβορί για τη θέση.

Κι όταν λέμε φαβορί… το εννοούμε. Διότι, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν τον τρόπο τους -και τους ανθρώπους τους- και “οσμίζονται” καλά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Και ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μακράν πρώτος πιθανός προπονητής του νέου “Εξάστερου” σύμφωνα μ’ αυτές. Σε αρκετή απόσταση είναι ο 52χρονος Μαυροβούνιος Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Με τη Μονακό κατέκτησε το Eurocup και θέση στη Euroleague. Αλλά έφυγε νωρις πέρυσι το Δεκέμβριο. Ο Αντρέα Τρινκιέρι που και πάλι έχασε το πρωτάθλημα από την Άλμπα και ίσως μείνει “ρέστος” είναι ακόμη πιο μακριά.

Και σε πολύ μεγαλύτερη ακόμη απόσταση είναι οι Ντέγιαν Ράντονιτς (πρωτάθλημα στην Αδριατική Λίγκα με τον Ερυθρό Αστέρα) και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ (έφυγε στην ψύχρα από τη Φενερμπαχτσέ για να πάει βοηθός του Τζέισον Κιντ στους Μάβερικς). Με… το κιάλι, οι στοιχηματικές βάζουν στο παιχνίδι ως πολύ μεγάλα αουτσάιντερ ονόματα όπως του Χρήστου Σερέλη, του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Αντρέα Πιστιόλη…

Η ανάλυση των στοιχηματικών εταιρειών για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού δίνει:
Προπονητής                                                        Απόδοση
Ιωάννης Σφαιρόπουλος                                       1.70
Ζβέζνταν Μίτροβιτς                                             4.50
Αντρέα Τρινκιέρι                                                 5.00
Ντέγιαν Ράντονιτς                                               8.00
Ιγκόρ Κοκόσκοφ                                                   8.00

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ