Όλοι ασχολούνται τι έγινε με αυτό το τρίποντο του Γερομίχαλου στον αγώνα Άρης – Λαύριο. Οι μεν και οι δε, και προσπαθήσαμε και εμείς να το παίξουμε έξυπνοι και να βρούμε τι έχει συμβεί τελικά αλλά τίποτα. Μήπως να δοκιμάσετε εσείς; Πλούσιο ήταν το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και το Λαύριο, με […]

Όλοι ασχολούνται τι έγινε με αυτό το τρίποντο του Γερομίχαλου στον αγώνα Άρης – Λαύριο. Οι μεν και οι δε, και προσπαθήσαμε και εμείς να το παίξουμε έξυπνοι και να βρούμε τι έχει συμβεί τελικά αλλά τίποτα. Μήπως να δοκιμάσετε εσείς;

Πλούσιο ήταν το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και το Λαύριο, με τους ιθύνοντες της «κίτρινης» ΚΑΕ να καταθέτουν ένσταση για την εγκυρότητα του αγώνα, με αφορμή τη φάση στο τρίτο δεκάλεπτο, στο 24′ (για την ακρίβεια 6.23), όταν ο Γερομιχαλός ευστόχησε σε τρίποντο που όπως υποστηρίζουν οι «κίτρινοι» ήταν εκτός χρόνου.

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης μίλησε στην συνέντευξη τύπου:

«Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις (σ.σ. το τρίποντο όπου φαίνεται να πατούσε γραμμή ο Γερομιχαλός)».

«Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αν τα καταφέρετε…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ