Νέα εποχή και γυρνάνε σελίδα στον Ηρακλή στην ομάδα μπάσκετ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα αναλάβει το… τιμόνι του «Γηραιού»! Οριστική είναι η συμφωνία μεταξύ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του έμπειρου προπονητή, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία […]

Νέα εποχή και γυρνάνε σελίδα στον Ηρακλή στην ομάδα μπάσκετ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα αναλάβει το… τιμόνι του «Γηραιού»!

Οριστική είναι η συμφωνία μεταξύ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του έμπειρου προπονητή, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, με μερικές μέρες… καθυστέρησης.

Οι άνθρωποι του «Γηραιού» ήταν σε αναζήτηση του νέου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Στέργιου Καλύβα, ύστερα από τον χαμένο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν, σε λίγες μέρες θα αρχίσει η… εποχή Θανάση Σκουρτόπουλου.

Πάντως, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι… άμεση, μια και ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας για τα… παράθυρα του Φεβρουαρίου για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά και στην συνέχεια θα αναλάβει τα καθήκοντά του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η επικείμενη συμφωνία δεν θα είναι και για την επόμενη χρονιά αλλά μόνο για το τρίμηνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις. Όταν τελειώσει η σεζόν οι δύο πλευρές θα επαναπροσδιορίσουν τη σχέση και το στόχο τους

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρακλής έχει δικαίωμα και για μια ακόμα αλλαγή στο ρόστερ του. Και γι αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι