Η Αργεντινή δεν θα είναι μόνη της σε αυτό τον τελικό! Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών ενώ και τα δικά της παιδιά θα είναι στο πλευρό της!

Η Αργεντινή δεν θα είναι μόνη της σε αυτό τον τελικό! Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών ενώ και τα δικά της παιδιά θα είναι στο πλευρό της!

Στην Αλμπισελέστε υπάρχει ξεσηκωμός και πίστη για το 3ο παγκόσμιο στέμμα και σε αυτό το ταξίδι η οικογένεια είναι πιο δεμένη από ποτέ! Τις τελευταίες μέρες στο ξενοδοχείο της αποστολής βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Με τα γκολ και τη μαεστρία του έχει χαρίσει ευχάριστες στιγμές στους φίλους της Αργεντινής και έχει τον σεβασμό όλης της ομάδας! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά δεν τού επέτρεψε να αγωνιστεί στο Μουντιάλ αλλά όλοι τον θέλουν μαζί τους!

Γι’αυτό και στην Ομοσπονδία αποφάσισαν να ζητήσουν και εν τέλει να εξασφαλίσουν ειδική άδεια για να κάτσει στον πάγκο μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και ο Αγκουέρο! Μάλιστα ο “Κουν” μοιράζεται αυτές τις μέρες το ίδιο δωμάτιο με τον Λιονέλ Μέσι σαν να αποτελεί κανονικό μέλος της ομάδας!

Εκτός του Αγουέρο στο Κατάρ έχουν προσκληθεί και άλλοι παίκτες, όπως οι Λο Σέλσο, Κορέα και Γκονσάλες, οι οποίοι λόγω τραυματισμών δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αργεντινής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ