Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο καλύτερο, μέχρι στιγμής, παιχνίδι στην φετινή Premier League.

Έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή Άντονι Τέιλορ να σφυρίξει το τέλος στον αγώνα Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (4-4), ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος βέβαια ζήτησε συγγνώμη τόσο για την αντίδρασή του όσο και για την κίνησή του να μην δώσει το χέρι στο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο καλύτερο, μέχρι στιγμής, παιχνίδι στην φετινή Premier League.

Εκείνος πάντως που δεν ήταν ικανοποιημένος ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Όχι από το θέαμα και το αποτέλεσμα, αλλά από τον διαιτητή. Ο Αργεντινός προπονητής της Τσέλσι είχε πολλά παράπονα από τον Άντονι Τέιλορ, που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κάτι που το έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Πάντως όταν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια μετά φινάλε της αναμέτρησης, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε ψύχραιμος στη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξή του.

«Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, θα μπορούσε ίσως να πετύχει το πέμπτο γκολ. Μου αξίζει να τιμωρηθώ γιατί ξεπέρασα το όριο. Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς δεν αντανακλά καλά σε εμένα και στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια θέλησε να απολογηθεί στον Πεπ Γκουαρδιόλα, μιας και αγνόησε να δώσει το χέρι του στον Ισπανό τεχνικό των Πολιτών.

«Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γιατί εκείνη τη στιγμή δεν τον είδα». «Κανένα πρόβλημα», απάντησε ο Γκουαρδιόλα. «Δεν πειράζει. Μου συμβαίνουν μερικές φορές. Δεν πειράζει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ