Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, σχολίασε...

Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Σχολίασε:

«Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που ήθελα να πω: τώρα είναι ώρα να σταματήσω την μπάλα, πρέπει να σκεφθώ πολλά πράγματα αυτήν την στιγμή. Αυτοί οι παίκτες μας έχουν δώσει πολλά και πρέπει να σκεφθώ πολύ για το τι πρόκειται να κάνω.

Δεν είναι αποχαιρετισμός, αλλά ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι περίπλοκο να συνεχίσεις να κερδίζεις». Και πρόσθεσε:

«Ηλθε η ώρα να το εξετάσω. Θα το πω στον πρόεδρο, θα το πω στους παίκτες αργότερα, γιατί αυτή η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που έχει όλη την ενέργεια που χρειάζεται».

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Σκαλόνι ο οποίος κατέκτησε με την «παρέα» του Λιονέλ Μέσι και το Κόπα Αμέρικα 2021, αποσαφήνισε ότι δεν παραιτείται και στην συνέχεια αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου.

Ο Σκαλόνι δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του μετά από έναν αγώνα που καθυστέρησε σχεδόν μισή ώρα λόγω συγκρούσεων μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στις εξέδρες:

«Αγωνιζόμενοι έτσι, οι παίκτες ξέρουν ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον και είμαι πραγματικά υπερήφανος που τους προπονώ».

Ο 45χρονος προπονητής, εξήγησε ότι αντικατέστησε τον Μέσι (σ.σ. στο 78ο λεπτό), επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς: «Βοήθησε σημαντικά την ομάδα και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ