Λουίς Σουάρες και Μουντιάλ έχουν να... εξομολογηθούν πολλές ιδιαίτερες στιγμές! Ο Ουρουγουανός φορ έχει μείνει στην ιστορία για δύο κινήσεις του που έχουν αντίκτυπο έως σήμερα.

Λουίς Σουάρες και Μουντιάλ έχουν να… εξομολογηθούν πολλές ιδιαίτερες στιγμές! Ο Ουρουγουανός φορ έχει μείνει στην ιστορία για δύο κινήσεις του που έχουν αντίκτυπο έως σήμερα.

Στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες τόσο στους ποδοσφαιρόφιλους, όσο και στον ίδιο! Αυτή που συνειδητά έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το περιβόητο χέρι που έκανε στον προημιτελικό με την Γκάνα στο Μουντιάλ το 2010.

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει ξανά τους Αφρικανούς και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για εκείνο το περιστατικό. Τότε ο Λουίς Σουάρες είχε βγάλει με τα χέρια πάνω στη γραμμή σίγουρο γκολ των Γκανέζων στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Φυσικά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αλλά εν τέλει δικαιώθηκε για αυτή την κίνηση καθώς ο αντίπαλος αστόχησε στην εκτέλεση. Έτσι η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι και οι Λατίνοι πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση.

Ο Σουάρες θυμάται και δεν μετανιώνει για το συγκεκριμένο συμβάν:

“Όχι δεν απολογούμαι. Ο παίκτης της Γκάνας έχασε το πέναλτι, όχι εγώ. Εγώ αποβλήθηκα. Αν είχα τραυματίσει έναν παίκτη, τότε θα απολογούμουν. Ο Γκιάν είπε ότι θα έκανε το ίδιο πράγμα”.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ουρουγουάης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ