Οι Αργεντινοί βρίσκονται στα ουράνια από εχθές το βράδυ μετά την αγχωτική αλλά σπουδαία πρόκριση επί της Ολλανδίας για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Οι Αργεντινοί βρίσκονται στα ουράνια από εχθές το βράδυ μετά την αγχωτική αλλά σπουδαία πρόκριση επί της Ολλανδίας για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Η Αλμπισελέστε καλπάζει προς τον τίτλο και οι πανηγυρισμοί δεν μπορούν να κοπάσουν μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Λουζάιλ! Οι διεθνείς πιστεύουν πολύ στην κατάκτηση του Μουντιάλ, το ίδιο και ο προπονητής, Λιονέλ Σκαλόνι!

Στην Αργεντινή άπαντες πιστεύουν πως έχουν έναν φύλακα άγγελο που τους ωθεί προς την επιτυχία και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

«Το παιχνίδι ήταν θερμό», παραδέχτηκε ο Σκαλόνι. «Αλλά ήταν ένας προημιτελικός. Και ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Φυσικά είχαμε 11 άνδρες. Ο Λέο [Μέσι] ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και έδειξε ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και είμαστε χαρούμενοι που είναι στο πλευρό μας».

Ο κόουτς της «αλμπισελέστε» παραδέχτηκε ότι η ομάδα του υπέφερε αφότου έχασε το προβάδισμα δύο τερμάτων: «Υποφέραμε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ζήσαμε στο γήπεδο για τον κόσμο. Και ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας βλέπει από τον παράδεισο, μας σπρώχνει μέχρι το τέλος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αργεντινής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ