Ο διάσημος Τούρκος σεφ κατάφερε να προκαλέσει αναβρασμό στα κλιμάκια της FIFA.

Ο διάσημος Τούρκος σεφ κατάφερε να προκαλέσει αναβρασμό στα κλιμάκια της FIFA.

Ο Salt Bae ή Νουσρέτ όπως είναι το πραγματικό του όνομα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Lusail Stadium μετά το τέλος του τελικού και άρπαξε το τρόπαιο από τα χέρια των Αργεντινών.

Οι κανονισμοί απαγορεύουν αυστηρά τέτοιες πράξεις από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την ομάδα, προκαλώντας σάλο για το πως ο Salt Bae κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση.

Στην FIFA είναι έξαλλοι με αυτή την κίνηση και ξεκίνησαν ήδη έρευνα για το περιστατικό! Ένας εκπρόσωπός της δήλωσε: «Μετά από εξέταση, η FIFA διαπίστωσε πως άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Lusail στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα»

Οι κανονισμοί της FIFA περιορίζουν την πρόσβαση στο γήπεδο σε περίπτωση πανηγυρισμών και επιτρέπουν μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών να αγγίξουν το τρόπαιο. Ο οργανισμός επιβεβαίωσε ότι η παρουσία του Νουσρέτ ήταν μη εξουσιοδοτημένη!

Σε σχετική δήλωση στην ιστοσελίδα της FIFA καθίσταται σαφές πως: «Ο σημερινός σχεδιασμός του χρονολογείται από το 1974. Ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα αθλητικά σύμβολα στον κόσμο και ένα ανεκτίμητο είδωλο, το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA μπορεί να το αγγίξει και να το κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, στην οποία περιλαμβάνονται πρώην νικητές και αρχηγοί κρατών».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ