Marca: «Πιο κοντά από ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπαπέ»

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπαπέ –

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νεότερο ρεπορτάζ στον ισπανικό Τύπο, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πια τόσο κατηγορηματικά αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναφέρεται, λοιπόν, ότι η μητέρα του Μπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι, που λειτουργεί ως μάνατζέρ του, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» και τους μετέφερε τις απαιτήσεις των Παριζιάνων για να δώσουν τον παίκτη: θέλουν από τους Μαδριλένους 250 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται, βέβαια, πως η Ρεάλ δεν θέλει να δώσει το συγκεκριμένο ποσό από τη στιγμή που μπορεί να τον πάρει σε ένα χρόνο από τώρα ως ελεύθερο.

Ωστόσο, η μητέρα του Μπαπέ δεσμεύτηκε στη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ότι θα «ρίξει» τις οικονομικές απαιτήσεις της Παρί.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων δεν επικοινωνούν απευθείας καθώς το καλοκαίρι του 2021 η Παρί δεν είχε απαντήσει καν στις προτάσεις που της έκανε η Ρεάλ για τον Μπαπέ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ το… κρατάει μανιάτικο στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Το σχετικό δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχει πια ένα γενικότερο κλίμα ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει το φετινό καλοκαίρι και ο Μπαπέ να είναι σε λίγες ημέρες κάτοικος Μαδρίτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ