ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποχωρεί από την Παρί ο Εμπαπέ! Οδεύει προς Λίβερπουλ!  Την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ. «Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την οριστική απόφαση για το μέλλον του και αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι. […]

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποχωρεί από την Παρί ο Εμπαπέ! Οδεύει προς Λίβερπουλ

Την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε την οριστική απόφαση για το μέλλον του και αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα τουλάχιστον με την «Marca», ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη πάρει την απόφαση του. Και αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2024. Χωρίς ωστόσο να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να γνωρίζει για τις τελευταίες εξελίξεις

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο 24χρονος αστέρας δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και δεν πρόκειται να αλλάξει τη γνώμη του, την οποία μάλιστα έχει ανακοινώσει στον γαλλικό σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Εμπαπέ φέρεται να έχει μετανιώσει και για την ανανέωση που υπέγραψε το 2022. Με τους Ισπανούς μάλιστα να τονίζουν ότι ο Γάλλος περίμενε τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ