Όταν το κλίμα σε μια ομάδα είναι καλό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε πιο μικρές στιγμές της καθημερινότητας, από όλους τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους φροντιστές. όπως το είδαμε και στην σημερινή προπόνηση.  Είναι γνωστό ο Καρυπίδης είναι λάτρης της μόδας και δίνει μεγάλη σημασία στο καλό ντύσιμο.Ο […]

Όταν το κλίμα σε μια ομάδα είναι καλό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε πιο μικρές στιγμές της καθημερινότητας, από όλους τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους φροντιστές. όπως το είδαμε και στην σημερινή προπόνηση. 

Είναι γνωστό ο Καρυπίδης είναι λάτρης της μόδας και δίνει μεγάλη σημασία στο καλό ντύσιμο.Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Τα είπε με παίκτες και προπονητές, ο ισχυρός άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ  και στην συνέχεια είχαμε τον Πορτογάλο εξτρέμ, που του άρεσαν τα παπούτσι του Κρυπίδη κι έτσι πήρε μια κάμερα και τα… απαθανάτισε!

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Καρυπίδης και ανέβασε το στιγμιότυπο στο instagram, ταγκάροντας μάλιστα τον… φωτογράφο Σαντέ Σίλβα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ