«Σεφτέ» στις νίκες για Λίβερπουλ

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, η οποία ζορίστηκε στο ξεκίνημα του ματς αλλά λύγισε την αντίσταση της Μπόρνμουθ, αν και χρειάστηκε μια μικρή βοήθεια. Ετσι οι Reds έχουν 4 βαθμούς έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές αφού στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Τσέλσι.

Μόλις στο 3’ το τραγικό λάθος του Αλεξάντερ-Άρνολντ μετά την πάσα του Φαν Ντάικ έδωσε τη δυνατότητα στον Σεμένιο να εκτελέσει τον Άλισον για το 0-1. Στο 6’ ο Φαν Ντάικ είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ρόμπερτσον και στο 28’ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Ο Ζότα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Λουίς Ντίας πέτυχε ένα μαγικό γκολ σηκώνοντας την μπάλα και σκοράροντας με ψαλιδάκι. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το 36’ όταν ο Σόμποζλαϊ έκανε αδιανόητη βουτιά, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, το VAR δεν τον κάλεσε και ο Σαλάχ έστησε την μπάλα. Ο Νέτο απέκρουσε, όμως ο Αιγύπτιος στην επαναφορά έγραψε το 2-1.

Στην επανάληψη και το 53’ ο Σαλάχ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 58’ ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του στο μαρκάρισμα του ΜακΆλιστερ και τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη. Παρά το γεγονός αυτό, οι Μέρσεϊσαϊντερς είχαν τον τρόπο να κρατήσουν τη νίκη. Και να το κάνουν άνετα. Στο 62’ μετά από ασταθή επέμβαση του Νέτο, ο Ζότα βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά έγραψε το 3-1, που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ