Ο Χρήστος Τζόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα μετά τον αγώνα με την Μπόρνμουθ. Γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Οπως ενημέρωσε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, μετά την εντός έδρας ήττα των “καναρινιών” από τη Λέστερ. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 19χρονος ακραίος επιθετικός θα απουσιάσει […]

Ο Χρήστος Τζόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα μετά τον αγώνα με την Μπόρνμουθ. Γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Οπως ενημέρωσε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, μετά την εντός έδρας ήττα των “καναρινιών” από τη Λέστερ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 19χρονος ακραίος επιθετικός θα απουσιάσει από τα προκριματικά της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ (11/9).

Ο Τζον Φαν Σιπ συμπεριέλαβε τον νεαρό εξτρέμ στη λίστα του για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ελβετία (01/09 – 21:45, Βασιλεία, φιλικό), το Κόσοβο (05/09 – 21:45, Πρίστινα, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) και την Σουηδία (08/09 – 21:45, ΟΑΚΑ, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ