Η διοργάνωση του Nations League ήταν σχετικά υποβαθμισμένη, βάλε τώρα ότι με το ποδόσφαιρο άνω κάτω και το πρόγραμμα των ομάδων, ποδοσφαιριστών να μην είναι σε νορμάλ κατάσταση, αφού η κατάσταση με τον κορονοιό τα έχει κάνει όλα ρόιδο. Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας και εάν βγει και το κάτι παραπάνω δεν […]

Η διοργάνωση του Nations League ήταν σχετικά υποβαθμισμένη, βάλε τώρα ότι με το ποδόσφαιρο άνω κάτω και το πρόγραμμα των ομάδων, ποδοσφαιριστών να μην είναι σε νορμάλ κατάσταση, αφού η κατάσταση με τον κορονοιό τα έχει κάνει όλα ρόιδο.

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας και εάν βγει και το κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…

Pin en Fans on Map

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για αναλύσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κάνουν, αλλά παρακάτω θα δείτε τους αγώνες και τα σημεία από το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. 

Τι μας βγάζει γούστα από τους επόμενους αγώνες. Όπως γράφουμε τους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, και ναι μιλάμε για την Εθνική μας που παίζει με τους ασβέστες τους Μολδαβούς. Το θέλει το ματσάκι και έστω και με πέναλτι στο 95΄ μπορούμε να κερδίσουμε. Γιατί απλά δεν υπάρχει Μολδαβία. Όχι ότι εμείς λέμε κάτι. Αλλά είπαμε μονόφθαλμος. Η Σλοβενία που παίζει με μας για την πρωτιά του ομίλου περιμένουμε να κερδίσει τους Κοσοβάρους, και ο άσος δείχνει καλός.

Η Ολλανδία είναι πιο φινετσάτη ομάδα από την Βοσνία που δεν θυμίζει την παλιά ομάδα, και η Αυστρία κερδίζει την Βόρεια Ιρλανδία αλλά με λίγα γκολ, αφού η Βόρειο Ιρλανδοί έχουν κάνει επιστήμη την άμυνα!

Οι εμπνεύσεις μας

♦ Κυριακή – Μολδαβία – Ελλάδα: 2 & Under 3,5  (1,87)

Κυριακή –  Σλοβενία – Κόσοβο:  (1,91)

Κυριακή – Ολλανδία – Βοσνία: 1 & Over 1,5  (1,61)

Κυριακή – Αυστρία – Βόρεια Ολλανδία: 1 & under 3,5  (1,83)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ